MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Çığır Doğu Zorlu, Kapaklı Gazetesi’ni ziyaret etti.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerde MHP’den Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı olan Çığır Doğu Zorlu, gazetemize ziyarette bulundu. Ziyarette Zorlu’ya Çorlu Ülkü Ocakları Eski Başkanı Saral Sarıalioğlu ve MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç eşlik etti. Zorlu ve beraberindekileri gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil karşıladı. 

GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Gerçekleştirilen ziyarette MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Çığır Doğu Zorlu, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim sürecini değerlendirirken Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu süreçte izlediği rol hakkında açıklamalarda bulundu. MHP'nin meclise temsilci göndermesi halinde bölgemizdeki sağlıktan eğitime birçok konuda çalışmalarının bulunduğunu dile getiren Zorlu, vatandaşların teveccühü ile bunun hayata geçirilebileceğini belirtti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Zorlu ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, çıktıkları yolda kendilerine başarılar diledi. Ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmeyen Milletvekili Adayı Zorlu, ardından ziyareti noktaladı.