Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Nilgün Zaimoğlu, gazetemize ziyarette bulundu.

Çerkezköy’ün bilinen iş kadınlarından Nilgün Zaimoğlu, kısa süre önce 27. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü gazetemize ziyaret gerçekleştiren Zaimoğlu, çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. SATİVES Dernek Başkanı Erol Buz ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette konuşan Zaimoğlu, ‘’ Sokakları gezdiğimizde, genç ve bayan olmamdan dolayı halkımız çok mutlu oldukları yönünde söylemlerinin yanı sıra gençlerin önünün açılmasını ve bizleri mecliste görmek istediklerini beyan ettiler. İnanıyoruz ki halkımızın talepleri göz önünde bulundurulacaktır.’’ dedi. 

‘’GÖSTERDİKLERİ İLGİ ALAKA BİZİ ONURLANDIRDI’’

Ziyarette Naimoğlu’nu gazetemiz adına Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil karşıladı. Gazeteci Çil’e, çalışmaları hakkında bilgiler veren Nilgün Zaimoğlu, ‘’24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan 27’inci dönem Milletvekilliği Seçimleri için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Esnaflarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Çok güzel teveccüheleri ile karşılayan esnaflarımız ve sokaklarda sohbet ettiğimiz halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizleri onurlandırdı. Sokakları gezdiğimizde, genç ve bayan olmamdan dolayı halkımız çok mutlu oldukları yönünde söylemlerinin yanı sıra gençlerin önünün açılmasını ve bizleri mecliste görmek istediklerini beyan ettiler. İnanıyoruz ki halkımızın talepleri göz önünde bulundurulacaktır.’’ İfadelerini kullandı.

‘’AK PARTİ BİR BAYRAK YARIŞIDIR’’

Vekil adaylığı için seçilmese dahi parti lehine çalışmalarını sürdüreceğini belirten Zaimoğlu, ‘’Ak Parti bir bayrak yarışıdır. Biz bu bayrağı daha da ileriye taşıyabilmek için varız ve elimizden geleni de yapacağız. Genel Merkezimizde seçilemesek de teşkilatımızın içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Teşkilatlarımızın bugüne kadar yürütmüş olduğu başarılı girişimlerini ve çalışmalarını muazzam bir hassasiyetle sürdüreceğiz. Canı gönülden emek veren teşkilatlarımızın bütün üyelerini ayrıca tebrik ediyorum. Allah daim etsin inşallah.’’ Sözlerini kaydetti.

‘’BEN DE VARIM DEMEK İÇİN ADAYLIĞIMI KOYDUM’’

Zaimoğlu konuşmasını şu ifadelerle noktaladı; ‘’Milletvekilliği adaylığım sürecinde, ülkemizin hedefleri olan 2023, 2053 ve 2071 yılları doğrultusunda, bu zincirin bir halkası da ben olabilmek ve ülkemizin bu zorlu süreçlerinde ‘Ben de varım’ demek için adaylığımı koydum. Devam diyeceğiz. İnşallah seçiliriz ve Vatanımıza, Tekirdağ’ımıza hizmet için elimizden geleni yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın biz gençlere bu cesareti verdiği için çok teşekkür ederiz.’’

TEŞEKKÜR ETTİ

27. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Nilgün Zaimoğlu’na siyasi kariyerinde başarılar dileyen Gazeteci Çil, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette konuşan Gazeteci Çil, ‘’Umarım gelecek vekillerimiz Kapaklımız ve Tekirdağımız için güzel işler yapmaya özen gösterir. Sizlere de çıktığınız yolda başarılar dilerim.’’ dedi.

NİLGÜN ZAİMOĞLU KİMDİR?

27. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Nilgün Zaimoğlu; ‘’21 Mayıs 1982 Ordu Aybastı doğumlu. İlköğretimini Aybastı’da tamamladıktan sonra, liseyi Samsun Namık kemal Lisesi’nde okuyan Zaimoğlu; Üniversite eğitimini de yine Samsun On Dokuz Mayıs Üniversitesi’nde tamamladı. Eğitimini tamamladıktan sonra ilk görevini Aybastı'nın köylerinde 3 yıl boyunca sınıf öğretmenliği yaparak geçiren Zaimoğlu, akabinde 2005 yılında Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine yerleşti. Çorlu'ya geldikten hemen sonra, Endüstriyel  Mutfak sektöründe 10 yılını geçiren Nilgün Zaimoğlu, Çerkezköy’de kendi iş yerini açarak Zaimoğlu Endüstriyel Mutfak Ltd. Şti. çatısı altında hizmet vermeye devam ediyor.