İyi Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi’nde Kurucu Başkan Yusuf Çetin güven tazeledi.

11 Şubat 2018 Pazar günü İyi Parti Kapaklı İlçe Binası’nda yapılan 1. Olağan Kongre’de İYİ Parti Kapaklı Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Çetin oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi. Düzenlenen kongreye İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan, İYİ Parti Tekirdağ İl Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

TEBRİK ETTİ

Kongre, Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Çetin’in İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından gönderilen mesajı okuması ile başladı. Ardından Divan Heyeti oluşturulan kongrede Divan Heyeti Başkanı olarak İYİ Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Dursun Ali Yılmaz seçildi. Divan Heyeti’nin oluşturulmasından sonra kongreyi ziyaret eden İl Başkanı Seval Erkan, Başkan Yusuf Çetin ve yönetimini tebrik etti.

YUSUF ÇETİN BAŞKANLIĞINI SÜRDÜRDÜ

1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra gündem maddeleri görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin kabul edilmesinin ardından seçime geçilirken, Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Çetin, seçime katılan delegelerin oy birliği ile güven tazeledi.

İŞTE O İSİMLER

Kongre ile birlikte güven tazeleyen Yusuf Çetin’in başkanlığındaki ilçe yönetimi ise şu isimlerden oluşuyor; Adnan Hasköy, Ahmet Aydoğdu, Ali Varol, Cemalettin Farımaz, Cuma Uz, Erden Ekkazan, Erol Çetin, Faruk Gömal, Güler Ekiz, Halil Duman, Hamza Sakarya, Hatice Çilem Peltek, Hüseyin Kaplan, İbrahim Çakmak, İsmet Yılmaz, Kazım Doğaç, Kemal Bilgin, Levent Ertan, Mehmet Kaygusuz, Mustafa Tümer, Nesrin Küp, Nihat Özbirge, Özcan Dursun, Özge Akcay, Sadık Adıgüzel, Selin Çavuş, Selin Dinçay, Semiha Göneneç, Sevda Altunbaş, Sevda Korkmaz, Talat Şanlı, Zafer Babatürk yer aldı.