Ak Parti Kapaklı eski Belediye Meclis Üyesi ve Yağmur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Akın Yılmaz, Ak Parti Kapaklı Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıkladı. Aday tanıtım toplantısında partililere seslenen Yılmaz, ‘’Artık Kapaklılı hemşehrilerimizin Ak Belediyecilikten mahrum kalmaya hakkı yoktur ve bugünden tezi yok kaybedecek bir gün dahi vakti yoktur.” dedi.

11 Kasım Pazar günü saat 18:00’da Ak Parti Kapaklı İlçe Teşkilat Binası’nda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına katılım yoğun oldu. Toplantıda Ak Parti Kapaklı Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurusunu teslim eden Akın Yılmaz, ardından partililere seslendi.

‘’ALNIM AÇIK BAŞIM DİK’’

Konuşmasına, Ak Parti’de siyaset yapmaktan gurur duyduğunu dile getirerek başlayan Akın Yılmaz, ‘’Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar partimizin her kademesinde görev aldım gece gündüz demeden var gücümle partimizin ve teşkilatımızın başarısı için emek sarf ettim teşkilatımızın verdiği her görevi yüzümün akıyla alnım açık başım dik bir şekilde yerine getirdim. Özellikle ifade etmeliyim ki Ak Parti gibi ilkeli seviyeli dürüst siyaseti kendisine rehber edinmiş bir siyasi partide görev almaktan bugüne kadar şeref duyduğum bundan sonrada duymaya devam edeceğim.’’ İfadelerini kullandı.

‘’KAPAKLI’NIN AK KADROLARA İHTİYACI VAR’’

İktidar partisi olarak yerel belediyecilikte çok avantajlı olabileceklerini dile getiren Yılmaz, ‘’Kapaklı’nın ve Kapaklı da yaşayan her bireyin ak kadrolara ihtiyacı vardır. Ak kadrolarla yönetilen belediyelerde büyükşehirlerde sosyal belediyecilik anlayışını insanı yaşat ki Devlet yaşasın düşüncesiyle yapılan hizmetten Ak kadrolara sahip belediyelerde dürüst şeffaf adil bir yönetim anlayışı ve verimli çalışmanın iş bitiriciliğin sorunların nasıl çözümlendiğini hepimiz biliyoruz. Bunun için Kapaklımızı Ak Partili bir Belediye kavuşturmak zorundayız. Ak Parti Belediyelerinin Türkiye’de yaptıkları hizmetleri hepimiz geziyor ve görüyoruz bir başka şehre gittiğimizde şehre gidildiğinde emin olduğum belediyenin hangi zihniyete sahip olduğunu hepimiz hissediyor ve yaşıyoruz. Artık Kapaklı hemşerilerimizin Ak Belediyecilikten mahrum kalmaya hakkı yoktur ve bugünden tezi yok kaybedecek bir gün dahi vakti yoktur.” dedi.

‘’ÇOCUKLARIMIZI İYİ BİR GELECEĞE HAZIRLAMALIYIZ’’

Kapaklı’nın birçok sorunla boğuşan ve gelişmeye muhtaç bir ilçe olduğunu da söyleyen Yılmaz, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; ‘’Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak, ilçe sakinlerimiz için yaşanabilir bir kent oluşturmak belediyecilik hizmetlerinin mümkün olan en üst seviyeye çıkartmak gelecek nesillere modern bir kent bırakmak benim ve aynı zamanda aday adayı arkadaşlarımızın ve teşkilat mensuplarımızın ve tüm Kapaklı daha yaşayan herkesin hayali ve hedefi olmalıdır. Artık Kapaklı da altyapı sorunlarının olmadığı imar ve ulaşım sorununun yaşanmadığı cadde ve sokaklarının düzenli ve temiz olduğu ekonomisinin hızla büyüdüğü sosyal sportif kültürel faaliyetlerimizin pozitif yönde geliştiği modern teknolojilerin kullanıldığı halkımızın değerlerinin yaşatıldığı bir Kapaklı da yaşamayı hep birlikte Kapaklı da yaşayan tüm insanların hak ettiğine yürekten inanıyorum bunun için Belediye Başkan aday adayı oluyorum. Neden Kapaklımız bu hizmetlerden mahrum kalsın? Neden Kapaklımız modernleşen gelişen kentlerimizin gerisinde kalsın? Neden Kapaklımız dürüst şeffaf adil yönetilen bir Belediyecilik anlayışından geri kalsın? Ama tüm kalbimle inanıyorum ki, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde kapaklı belediyesine hep birlikte Ak Parti bayrağını dikeceğiniz Ak Partili kadroları işbaşına hep birlikte getireceğiz.”

‘’KAPAKLI BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİBİM’’

Ardından Aday Adayı olduğunu açıklayan Yılmaz, “Teşkilatımız takdir eder Genel merkezimizde uygun görüp yüce Mevlam nasip eder de adayımız açıklandığı ilk günden itibaren sizlerle birlikte el ele omuz omuza gönül gönüle vererek genciyle yaşlısıyla gece gündüz yağmur çamur demeden Kapaklı da girilmedik ev, gezilmedik sokak, sıkılmadık el, alınmadık gönül, bırakmadan 31 Mart sabahı Kapaklı Belediyesine ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ak kadrolara kavuşturmak benim gibi inanan teşkilat mensuplarımızın boynunun borcu olacaktır. Çünkü Tekirdağımızı büyükşehir Kapaklımızı ilçe yapan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a milletvekillerimize il başkanlarımıza ve bugüne kadar görev yapan tüm teşkilat mensuplarına ve Kapaklı da yaşayan bizden hizmet bekleyen ak gönüllü insanlara borcumuz vardır. Konuşmama son verirken Hazreti Yunus ve Hazreti Mevlana’nın anlayış ve hoşgörüsü, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim’in cesur yürekliliği, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ileri görüşlülüğü, Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Adalet ve Kalkınma Partimizin Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın biz bu millete efendi değil hizmetkarlığa geldik anlayışıyla önce ak partinin adaylığına sonrada Kapaklı'nın belediye başkanlığına talibim.” Sözlerini kaydetti. 

‘’ŞAHSIMI SİZLERİN VİCDANINA EMANET EDİYORUM’’

Yılmaz, konuşmasını şu sözlerle noktaladı; ‘’Bu yolda şahsımı sizlerin ak vicdanlarını emanet ediyor beni burada yalnız bırakmayan buraya gelerek beni onurlandırılan sevindiren uzaktan ve yakından gelip Kapaklı'nın köylerinden ve mahallelerinden gelerek bizlere bu mutluluğu paylaşan siz saygıdeğer misafirleri yürekten gönülden teşekkür ediyorum. Aday adaylığımın önce şahsıma sonra partimize ve Kapaklıya hayırlar getirmesini Cenabı Haktan niyaz ediyorum.” diye konuştu.