Kapaklı'nın tanınmış işadamlarından Yalçın Hal, Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği için CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’na adaylık başvurusunda bulundu.

1 Kasım Perşembe günü saat 11:00’da CHP Kapaklı İlçe Teşkilat Binası’na kalabalık bir heyetle gelen Ordulu iş adamı Yalçın Hal, Belediye Meclis Üyeliği için müracaatta bulundu. Gerçekleşen başvuru esnasında Yalçın Hal’in yanı sıra Kapaklı Ordulular Derneği Başkanı Fatih Önkol, Kapaklı Ordulular eski Dernek Başkanı Temel Büyükkeskin, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve iş adamları da hazır bulundu. 

‘’HİZMET EDEBİLMEK İÇİN BU KARARI ALDIK’’

CHP çatısı altında siyaset yapmanın, kendisi için bir onur olacağını dile getiren Yalçın Hal, adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamasında; ‘’Kapaklı’ya hizmet edebilmek için bu kararı aldık. Kararım dolayısıyla beni destekleyen tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ederim. Amacımız daha yaşanabilir, dostluğun ve kardeşliğin hakim olduğu bir Kapaklı yaratmak.’’ İfadelerini kullandı.

Hal’in başvurusunu CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin aldı. Hal’e çıkmış olduğu yolda başarılar dileyen Başkan Seçkin, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler için CHP’ye ilginin yoğun olduğunu dile getirdi