MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel, gazetemize ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarette MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Önsel’i gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil karşıladı. Gündem ve siyaset hakkında yoğun istişarelerde bulunulan ziyarette Koray Önsel’in yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç ve Yönetimi de hazır bulundu.

‘’SORUNUNUZU BİLENLERE OY VERİN’’

Gerçekleşen ziyarette konuşan MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel, ‘’Bizim en büyük avantajımız bu bölgenin insanı olmamız. Neredeyse her partinin vekil adayı belirlediği kişiler merkez ilçedenler. Fakat benim işim Çerkezköy’de, Kapaklı’da; evim ve çocuklarımın okulu Çorlu’da, neredeyse her hafta Saray’dayım. Vatandaşlar bunu görüyor. İlçelere sadece seçim için değil, her zaman vatandaşın yanında olabilecek bir aday istiyor. Bu sebeple gerçekleşecek olan seçimlerde, oy kullanacak vatandaşların da bunu görmesini istiyoruz. Sorununuzu bilen, bilmekle kalmayıp dile getirecek bir aday seçin. Bu ben olurum veya olmam önemli değil, önemli olan milletimizin teveccühü’’ dedi.

‘’ADI MÜLAKAT GERÇEĞİ TORPİL’’

Çeşitli konuların görüşüldüğü ziyarette, kurumlardaki yapılanmanın değişmesi gerektiğini belirten Önsel, ‘’Öncelikle bu mülakat siteminin kaldırılması lazım. Şuanda adı mülakat, gerçeği torpil. Adamın varsa bir yerlerdesin. Senin hiçbir birikimin yok, eğitimin yok, donanımın yok, seni Milli Eğitim Müdürü yapıyorlar, Vali yapıyorlar, Kaymakam yapıyorlar, Üniversite rektörü yapıyorlar. Bu yüzden kurumlar harcanıyor ve hizmet veremez hale geliyor.’’ Sözlerini kaydetti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz İmtiyaz Sahibi Adem Çil ise, Koray Önsel ve beraberindekilere teşekkür etti. 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerde Önsel ve ekibine başarılar dileyen Çil, seçimlerin ülkemiz için, milletimiz için hayırlı olmasını temenni etti.