Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel, Kapaklı’da faaliyet gösteren derneklere ziyarette bulundu.

Koray Önsel, 29 Mayıs 2018 Salı günü Kapaklı’ya geldi. MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç ve yönetimi, Koray Önsel’e ziyaretlerinde eşlik etti.

DERNEK ZİYARETLERİ YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel,  ilk olarak Gas acarlar A.ş:'nin düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. İftarın ardından Kapaklı'da faaliyet gösteren hemşehri derneklerini gezen Önsel’in ilk durağı Kapaklı Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. Burada halk ile kucaklaşan Önsel, ardından sırasıyla; Kapaklı Öz Havzalılar Derneği, Kapaklı Sinoplular Derneği ve Kapaklı Vezirköprülüler Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanları, yönetimleri ve vatandaşlarla konuştu.

‘’ELİMİZDEN GELDİĞİNCE MÜCADELE EDİYORUZ’’

Gerçekleştirilen ziyaretlerde konuşan MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel, ‘ Malumunuz 25 günlük bir süre kaldı. 25 günlük süre boyunca 750 bin seçmeni olan Tekirdağ’da ne kadar çok vatandaşımıza ulaşırsak o kadar faydalı olacağız. Partimizin bu seçimlerden zaferle çıkması adına gecemizi gündüzümüze kattık ve mübarek Ramazan ayında elimizden geldiğince mücadele ediyoruz.’’ dedi.

KENDİNİ TANITTI

Vatandaşlara kendini tanıtan Önsel, ‘’1985 yılında Kahramanmaraş’da doğdum, 1991 yılından itibaren Çerkezköy ilçesinde ikamet etmekteyim. Çerkezköy’de ilk ve orta öğretimimi tamamladıktan sonra lise öğrenimimi Tekirdağ Anadolu Lisesi’nde yatılı olarak okudum. İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Ardından askerlik vazifemi yapmak üzere Kars’ın Sarıkamış ilçesine gittim ve orada kısa dönem er olarak askerliğimi tamamladım.  Askerlik vazifemin ardından iş hayatına döndüm ve mühendislik inşaat sektöründe Çerkezköy’deki firmamızda faaliyet gösterdim. 2013 yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin teveccühü ile Çerkezköy İlçe Başkanı olarak atandım. 3 yıl boyunca Çerkezköy’ün ilçe başkanlığı görevini yerine getirdim. Geçtiğimiz 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Çerkezköy’ün Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim ve o dönem Türkiye’nin en genç belediye başkan adayıydım. Ek olarak Çerkezköy’e Milliyetçi Hareket Partisi’nden bir belediye meclis üyesi kazandırdım. 2016 yılının Ekim ayında ise Sayın Devlet Bahçeli, beni Tekirdağ İl Başkanı olarak görevlendirdi. Yaklaşık 1.5 yıl boyunca da elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince, Milliyetçi Hareket Partimizin 3 hilalli sancağını dalgalandırmaya çalıştık. Bu süreçte 1 referandum süreci atlattık, ilçe kongrelerimizi yaptık ve il kongremizde de yine delegelerimizin teveccühü ile il başkanı olarak seçildik. 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Sayın Genel Başkanımız tarafından Tekirdağ’da 1. Sırada aday gösterildik.’’ İfadelerini kullandı.

‘’KAPAKLI SANA SAHİP ÇIKAR EVLADIM' DEDİ''

Diğer siyasi partilerce Kapaklı ve çevre ilçelerden aday gösterilmemesine değinen Önsel, şunları söyledi; ‘’ Kapaklı'da, Çorlu’da Saray’da ve Ergene’de diğer siyasi partiler içerisinde bu bölgeden aday gösterilmemesine rağmen, Milliyetçi Hareket Partisi’nin lideri bizi buraya gönderdi ve dedi ki ‘Kapaklı sana sahip çıkar evladım’ dedi. Bizler de bugün huzurlarınıza sizlerden oy istemeye geldik. Bir hemşehriniz olarak beni de kabul edebilirsiniz.’’

‘’EDERİ 1 DOLAR BİLE OLMAYAN ŞEREFSİZLER’’ 

Ülkemizin içinde bulunduğu zor dönemlerde MHP’nin dik bir duruş sergilediğini dile getiren Önsel, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; ‘’Milliyetçi Hareket Partisi, tarihin çeşitli dönemlerinde; gerek merhum liderimiz Alparslan Türkeş yönetiminde, gerekse şuanki liderimiz Devlet Bahçeli yönetiminde çeşitli dönemlerde insiyatifler alarak Türk siyasetinin tıkanma noktasına geldiği anlarda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde yaşayan şerefli Türk halkının geleceğinin garantiye alınması adına bazı hamleler yapmıştır. Bunu 2002 yılında almış olduğu erken seçim kararında görebiliriz. 28 Şubat sancıları devam ederken iktidar ortağı olmasına rağmen Milliyetçi Hareket Partisi erken seçim kararı almıştır. Belki biz bunun bedelini baraj altında kalarak ödemişizdir ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin önü açılmıştır. Bunu 2014 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve en son 15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının, ederi 1 dolar bile olmayan bu şerefsiz hainlerin yapmaya kalkıştığı darbe girişiminde gördük. Ortalıkta kimse yokken, ‘Arkamda kim var’ demeyen Milliyetçi Hareketin Lideri ‘Ben devletimin ve hükümetimin sonuna kadar yanındayım’ dedi.’’ 

‘’MHP CİDDİ BEDELLER ÖDEMİŞ BİR PARTİDİR’’

Parti olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için çalıştıklarını vurgulayan Koray Önsel, ‘’Milliyetçi Hareket, siyasi tarih boyunca çok ciddi bedeller ödemiş bir partidir. 80 ihtilalinde bir sağdan bir soldan astıkları dönemde Milliyetçi Hareket Partisi 3000’e yakın arkadaşını mezara koymuş bir parti. Dolayısıyla böyle ağır bedeller ödeyen bir parti; Önce ülkem ve devletim, sonra partim ve ben diyen bir siyasi parti, böyle dönemlerde böyle hamleler yapmalıdır. Bugün devletin başında Ahmet olsun, Mehmet olsun, kim olursa olsun devletimizin baki kalması adına elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk. Siyasi partimizin menfaatlerini değil, sadece ve sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatlerini göz önüne alarak hareket ettik. Biz bu vatanı karşılıksız sevdik. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi görevini layıkıyla yaptığı sürece bu memlekette bayrak inmeyecek, ezan dinmeyecek ve bu vatan da bölünmeyecektir!’’ sözlerini kaydetti.

‘’BİZ ‘ÖNCE MEMLEKETİM’ DİYORUZ’’

Ak Parti ile gerçekleştirilen ittifak sürecini anlatan Önsel, ‘’15 Temmuz’dan sonra artık Türkiye farklı bir döneme girmiş oldu. Milliyetçi Hareket de Türkiye’nin önünde bulunan sancılı dönemleri göz önüne alarak bir hamle yaptı. Halk tarafından seçilmiş bir Cumhurbaşkanımız var, halk tarafından seçilmiş bir hükümet var. Devletteki bu iki başlılığın giderilmesi için 18 maddelik Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin tamamı, Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerinin imzası ile gerçekleşmiş bir sistemdir. Biz parti olarak bugüne kadar ne söz verdiysek sözümüzün sonuna kadar arkasında durduk. Milliyetçi Hareket Partisi, 15 Temmuz’un ardından iktidar sıkıntıdayken bir tekme de vurabilirdi ama biz ‘Önce ülkem ve memleketim’ diyoruz. Siyasi hesaplarımızı, siyasi meselelerimizi, geçmişe dönük tüm hesapları bir kenara bıraktık. Millet tarafından referandumdan onay gelince, partimizin lideri Cumhur İttifakı sürecini başlattı. Bu süreçte de hedefimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın aday olarak gösterilmesiyle yürütmenin başında kendileri, yasamanın başında Milliyetçi Hareket Partisi ve bağımsız bir yargıyla 3 ayaklı sağlam bir Türkiye olmamız.’’ İfadelerini kullandı.

‘’ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK’’

MHP’nin FETÖ ve PKK ile mücadelede öncülük ettiğini söyleyen Önsel, ‘’FETÖ ile bugüne kadar mücadele edilmezken, Milliyetçi Hareket Partisi tarafından FETÖ’nün her yapılanması ile mücadele edilmekte. Çözüm süreci artık tamamen def edildi ve doğudaki ciddi sıkıntılar yaşayan şehirlerimiz temizlendi, artık o bölgelerimizde huzur var. Bugün Irak’ın kuzeyinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin yıllardır projesi olan Zeytin Dalı Hareketı ve Fırat Kalkanı operasyonları şerefle yürütülmekte. Bizim dün Çanakkale’de ne işimiz varsa, Trablusgarp’ta ne işimiz varsa; bugün Cerabrus’ta, Membiç’te, Afrin’de aynı işimiz var. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun Bu vatana sahip çıkmalıyız. Vatan olmadıktan sonra, devlet olmadıktan sonra siyaset yapmanın bir amacının olmadığını biliyoruz. Bunun için birlik ve beraberliğimizi hep beraber temsil etmemiz gerekiyor. Biz bunu sağlamak için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Sizlerden de ricamız, partimizi desteklemeniz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde oylarınızı, reylerinizi verin. Bizler de sizleri aslanlar gibi temsil edelim. ‘’ dedi.

DİĞER PARTİLERE SERT ÇIKTI!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Selahattin Demirtaş için söylediği sözlere sert eleştirilerde bulunan Önsel, ‘’Seçim beyannamemiz de geçtiğimiz hafta açıklandı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Lideri, Türkiye’nin sıkıntılarını gözeterek 25 maddelik bir seçim beyannamesi yayınladı. Bugünlerde bir moda akımı gibi Atatürk’ün siyasi değerlerine sığınan CHP, Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyor. Milliyetçiyim diye ortaya çıkan İP Partisi diyor ki ‘Selahattin Demirtaş serbest bırakılsın’. Rahmetli Erbakan Hoca’nın mirası Saadet Partisi diyor ki ‘Selahattin Demirtaş serbest bırakılsın’. Millette bir Selahattin Demirtaş sevgisidir gidiyor. Milliyetçi Hareket Partisi de diyor ki; FETÖ ve PKK’lı teröristlere, çocuk istismarcılarına, tecavüzcülere, kadın katili hariç tüm kader mahkumlarına af getireceğiz diyor. Bu siyasi mesaj da Kandil’deki tüm teröristlere gözdağı vermiştir. Milliyetçi Hareket Partisi güçlü bir şekilde temsil edildiği takdirde bu da olacaktır inşallah.’’ Şeklinde konuştu.

‘’SEÇİM BEYANNAMESİNİ OKUDU’’

MHP’nin seçim beyannamesinden örnekler veren Koray Önsel, konuşmasını şu ifadelerle noktaladı; ‘’Vatandaşlarımızın kredi ve kredi kartı borçları ile faizle birlikte yüksek borç sarmalından kurtulması için ekonomide doktor olan Sayın Devlet Bahçeli tarafından ciddi müdahaleler yapılacaktır. Esnafımızın ve çiftçimizin vergi ve prim yükünün hafifletilmesi, esnafımızın ciddi sıkıntısı olan AVM yasasının düzenlenmesi, yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafımıza vergisiz akaryakıt verilmesi, işsiz her aileden 1 kişiye asgari ücretin yarısı kadar aile desteği verilmesi, gençlerimizin iş bulana kadar ailelerinin sağlık sigortasından yararlanması ve kredi borçlarından arındırılması, üniversiteye giriş sınavlarının tamamen kaldırılması, emekli aidatlarındaki farkın giderilmesi ve emekli yaşına takılanların mağduriyetlerinin giderilmesi, kadına şiddet ve çocuk istismarlarının önlenmesi ve cezalarının arttırılması ve bunun gibi Milliyetçi Hareket Partisi Türk devletinin sıkıntısı olan her konuda beyannamesini yayınlamıştır. Bu kitapçıklar da sizlere en kısa sürede ulaştırılacaktır.’’