Seçim günü ilçe ilçe gezerek seçimin gerçekleştiği sandıklara ziyarette bulunan MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için dilek ve temennilerde bulunan Önsel, ‘’ Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu seçimlerde ciddi bir sonuç alacağını, Cumhurbaşkanımızın da ilk turda ciddi bir sonuç alacağını temenni ediyoruz. ‘’ dedi.

24 Haziran 2018 Pazar günü saat 14:00’da Kapaklı Gazi Ortaokulu’na ziyaret gerçekleştiren Önsel’e, MHP Kapaklı İlçe Başkan Vekili Serkan Genç ve Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ulaş Boy eşlik etti.

‘’CİDDİ BİR SONUÇ ALACAĞIMIZI TEMENNİ EDİYORUZ’’

Erken seçim sürecini değerlendiren Önsel, ‘’24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine ulaşmış bulunmaktayız. Özellik 16 Nisan referandumundan bu yana uzun bir yolculuk oldu. Artık bu sistemin yürütmeye girmesine son bir adım kaldı. Biz de Tekirdağ’daki okullarımızı ve sandıklarımızı geziyoruz, şuanda da Kapaklı ilçemizdeyiz. Gazi Ortaokulu’ndaki sandıklarımızı gezdik. İnşallah bu seçimlerin vatana, millete, Tekirdağ’a ve Kapaklımıza hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu seçimlerde ciddi bir sonuç alacağını, Cumhurbaşkanımızın da ilk turda ciddi bir sonuç alacağını temenni ediyoruz. ‘’ dedi.

‘’SANDIKLARA CİDDİ BİR KATILIM VAR’’

Sandıklara katılımın da yüksel olduğuna dikkat çeken Önsel, ‘’Biz bugün sandıkları gezdik. Ciddi bir katılım var. Saat 5’e kadar en yüksek oranda katılım olsa, demokrasi de o anlamda karşılığını bulmuş olacak. Demokrasiye olan inancımız tam, milletin iradesine olan inancımız tam. İnşallah o irade tecelli edecek ve Türk Milleti kararını verecek.’’ İfadelerini kullandı.