Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığından Yapılan Basın Açıklamasında Son Günlerde Yaşanan Terör Olayları Kınandı.

MHP ilçe başkanlığı tarafından yapılan açıklamada “Hükümetin, Bölücü Terör örgütü ve Bölücü terör örgütünün siyası uzantısıyla inatla yürüttüğü karanlık müzakereleri sonunda ters tepmiştir.” Denildi.

KARANLIK MÜZAKERELER TERS TEPMİŞTİR

Açıklamayı yapan ilçe başkan vekili Erden Erkazan açıklamasında, “Ülkemiz bölücü, yıkıcı, ayırıcı, aynı zamanda silah ve şiddete sırtını yaslamış her türlü terör ve cinayet örgütünün hedefindedir. Bir yanda cani örgüt IŞİD, diğer yandan kiralık terör çetesi PKK, kanlı namlusunu aziz milletimize çevirmiştir."

Güvenlik güçlerimiz kalleşçe pusuya düşürülüp saldırılara uğramakta her gün yaralılarımız ve şehitlerimiz olmaktadır.

13 yıldır Ülkemizi yöneten hükümetin Çözüm süreci adı altında başlattığı, Çözülme süreciyle teröre karşı gevşek tutumu ve terör örgütleriyle şaibeli, sancılı diyalogları ve ilişkileri Türkiye'nin elini zayıflatmakla kalmamış, korumasız, sahipsiz ve güvencesiz bir ülke haline getirmiştir.13 yıldır Türkiye’yi tek başına yöneten Hükumet kendi ağızıyla da Çözüm sürecinde aldatıldığını en yetkili ağızlarıyla da açıklamıştır. Hükümetin, Bölücü Terör örgütü ve Bölücü terör örgütünün siyası uzantısıyla inatla yürüttüğü karanlık müzakereleri sonunda ters tepmiştir.

SORUMLULARIN YARGILANMASINI BEKLEMEKTEYİZ

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekilleri bulunan siyası partilerden sadece Milliyetçi Hareket Partisi bu çözülme sürecinin başından bu yana karşısında durmuş ve Çözülme sürecinin milli birliğimize ve bölünmez bütünlüğümüze zararlarını defalarca uyarmıştır

Şehitlerimiz, gazilerimiz bizleri en derinden yaralamıştır. Ülkemizin bu duruma girmesinde sorumlu kim veya kimler varsa, Ne sıfatta olurlarsa olsunlar. Kesinlikle en kısa sürede Bağımsız Türk Adaleti önünde yargılanmasını beklemekteyiz.

İKTİDAR PARTİMİZİ KARALAMA KAMPANYALARI YAPMAKTA

7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra İktidarı kaybeden AKP hükumeti, kendisinin yandaşı olduğu basın ve yayın kuruluşları aracılığıyla Milliyetçi Hareket Partisi’ni Karalama Kampanyaları yapmaktadır. Koalisyon çalışmalarında Türk milletinin zararına olacak Hiçbir birlikteliğe evet demediğimizden dolayı bizleri karalama kampanyaları başlattılar ama ne yaparsalar yapsınlar Halkımızı inandıramadılar inandıramayacaklardır.

Ülkücü Camia Türk Milleti’nin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin aleyhine olacak hiçbir oluşumda olmamıştır ve olmayacaktır.

ÜLKÜCÜ CAMİA SALDIRILARIN İÇİNE İTİLEMEZ

8 Eylül 2015 Salı günü akşamı saat 19:00’da Tüm Türkiye de Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü ocakları tarafından yapılan Şehide Saygı ve Teröre Tepki yürüyüşü Kapaklı da ve Çerkezköy’de de yapılmıştır. Bu yürüyüşler halkımızın 7 den 70’e kadın, erkek, çocuk ve toplumun tüm fertlerinin katılımıyla yapılmış ve hiçbir sorun olmadan son bulmuştur. Yürüyüşlerin sonunda Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü ocaklarıyla hiçbir ilgisi alakası olmayan kişiler tarafından HDP ilçe Teşkilat binalarına saldırılar yapılmıştır. Ülkücü camia hiçbir zaman Kanun ve kural tanımaz oluşumlarda bulunmamıştır ve bu tür saldırıların içine de itilemez.

.

AKP kendisini ve kendi tarafından olanların eleştirilmesini, sorgulanmasını kesinlikle kabul etmiyor Bunu da en son Hürriyet Gazetesinin genel merkezine AKP milletvekili öncülüğünde yapılan saldırılar ile bir kez daha anlamış olduk. AKP’nin bu çizgideki politikası TARAF OLMAYAN BERTARAF OLUR dur.

 

13 yıldır Ülkemizi yöneten Hükümet ve Liderlerinin yanlış tutumlarıyla Halkımız arasında siyasi görüşlere göre ayrımcılıklar olmaya başlamıştır. Halkımız bir birine kin ve nefret ile bakmaya başlamış Toplum içinde, özellikle sosyal medyada kişiler arasında küfür ve tehdide varırcasına hakaretler yapılmaktadır.

KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

En son Partimizin üyesi bir bayan kardeşimizin sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından kendini bilmez Bir bay tarafından terbiyesizce ağıza alınmayacak şekilde yazdıkları bunun delilidir. Siyası görüşü ne olursa olsun Hiç kimsenin kimseye hakaret etmesini kabul edemeyiz. Özellikle partimiz Mensubu bir bayana yapılan hakareti de kabul edemeyeceğimizi ve bu olayın sonuna kadar yasal olarak takipçisi olacağımızı bildiririz.

Bir an önce Halkımızın tekrar birlikteliğe ve huzuruna kavuşması dileğimiz ve çabamızdır. Türk milleti hiçbir tuzağa düşmeyecek, her şart altında birlik ve beraberliğine, bin yıllık kardeşliğine sahip çıkacaktır, bu şer ve ihanet cephesine fırsat verilmeyecektir.

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUZ

Vatanımızın Birliği Bütünlüğü ve Türk Milletinin Huzuru için Şehit Düşen Tüm Güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet, acılı Ailelerine sabır, Yaralı olanlara Yüce Allah’tan acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.