26. Dönem Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle kahvaltı programı düzenleyerek yerel basının temsilcileriyle buluştu. Kahvaltıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karadeniz, ‘’31 Mart’da gerçekleşecek olan yerel seçimler için henüz aday adaylığı açıklamasında bulunmadık fakat Kapaklı’da her zaman potansiyel adayım.’’ dedi.

22 Ekim Pazartesi günü saat 09:00’da Şanlıurfa Kebap Salonu’nda düzenlenen kahvaltı programında basın mensupları ile buluşan Ömer Karadeniz, hem basın mensuplarının anlamlı gününü kutladı hem de kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. Yaklaşan yerel seçim dolayısıyla siyasi kulislerde aday adayı olup olmayacağı tartışılan Karadeniz, seçim takvimi açıklandığı takdirde aday adaylığı başvurusu yapacağını belirtti.

‘’GAZETECİLİK MESLEKLERİN EN KUTSALIDIR’’

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarını kutlayan Karadeniz, şunları söyledi; ‘’Bugün bu davete icap ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kahvaltımızın gerçek amacı sizlerle bir arada bulunarak Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle sizleri ağırlamak. Gazetecilik benim nazarında mesleklerin en önemlisidir, en kutsalıdır. Basın mensubu arkadaşlarımız demokrasi için öyle lazım ki 4. Güç olarak geçiyorlar. Yaz – kış, gece – gündüz, her daim ve her şart altında çalışıp bizlerin evimize, ayağımıza kadar haberleri getiren bu kutsal mesleğin temsilcisi olan sizleri kutluyorum. ‘’ 

‘’POTANSİYEL ADAYIM’’

Ömer Karadeniz, konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Karadeniz’e yöneltilen ilk soru ise 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı olup olmayacağı sorusu oldu. Aday adaylığını açıklamak için partinin seçim takvimini beklediğini dile getiren Karadeniz, ’’31 Mart’da gerçekleşecek olan yerel seçimler için henüz aday adaylığı açıklamasında bulunmadık fakat Kapaklı’da her zaman potansiyel adayım. Tabi resmi süreç başladığında aday adaylığımız açıklayacağız. ‘’ dedi.