SATİVES Derneği Üyesi Mali Müşavir Tülay Akat, CHP’den Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi Adaylığı için başvuru gerçekleştirdi. Kadınların Kapaklı Belediye Meclisi’nde temsil edilmesi gerektiğini savunan Akat, ‘’Kadınlarımızın sesi olmak için Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi aday adayıyım’’ dedi.

10 Kasım Cumartesi günü CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’na başvuruda bulunan Mali Müşavir Tülay Akat, evraklarını CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin’e teslim etti. Başvuru esnasında SATİVES Dernek Başkanı Erol Buz ve Yönetim Kurulu üyeleri de Akat’a eşlik etti. 

‘’İLÇEMİZ VE HALKIMIZA HİZMET ETMEK İSTİYORUM’’

Başvurusunun ardından açıklamada bulunan Tülay Akat, kendini tanıtarak sözlerine başladı. Ardından siyasi kariyerinden bahseden Akat, ‘’2012 – 2014 yıllarında CHP Çerkezköy Teşkilatı’nda, 2017 – 2018 yılları arasında CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda saymanlık görevinde bulundum. Doğup büyüdüğüm bu topraklarda, Kapaklı Belediye Başkanımızla birlikte ilçemiz ve halkına hizmet etmek, kadınlarımızın sesi olmak için Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday adayıyım. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerin de ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ dedi. 

BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Seçkin, konuşmalarının ardından başvurularını kabul ederek Tülay Akat’a başarılar diledi. Başvurusu sırasında konuşan SATİVES Dernek Başkanı Erol Buz ise söz alarak şunları söyledi; ‘’ SATİVES Üyelerimizden Mali Müşavir Tülay Akat hanımefendiye çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz. Derneğimizin bir üyesinin, Kapaklı Belediyesi Meclisinde yer alması iş dünyasının sıkıntılarını meclise taşımak açısından iyi olacağı kanaatindeyiz. Ayrıca CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin'e bizlere gösterdiği ilgi ve alakalardan dolayı teşekkür ederiz.’’