27. Dönem MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Selami Hekimoğlu, gazetemizi ziyaret etti.

“DESTEKLERİNİ BEKLİYORUM”

Ziyarette gazetemize özel açıklamalarda bulunan 27. Dönem MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Selami Hekimoğlu, ‘’Yıllarca gönül verdiğim bu davanın bir neferi olarak, partimden milletvekili aday adayı oldum. Tüm hemşehrilerimi ve dostlarımı, desteğe bekliyorum.” Dedi.

“SİYASETLE 1975 YILINDA TANIŞTIM”

Siyasetle ilk defa 1975 yılında Milli Çalışma Partisi ile tanıştığını belirten Hekimoğlu, “Bursa ve Samsun Bafra ilçesinde MHP’nin çeşitli kademelerinde görev aldım. Kapaklı’da 2005, 2006 ve 2007 yıllarında belde başkan yardımcılığı görevini yürüttüm.

“HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞA HAZIRIM”

Ülkemiz adına çok önemli bir seçim olan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Yıllarca gönül verdiğim bu davanın bir neferi olarak, özellikle bir engelli olarak; engelliler için ve milletimiz için çok sevdiğim partimden milletvekili aday adayı oldum. Ülkemiz ve milletimiz için, koşullar her ne olursa olsun her türlü fedakarlığı yapmaya hazır ve nazırım.” ifadelerini kullandı.

“GÜÇLÜ BİR SİYASİ İRADEYE İHTİYAÇ VAR”

Ziyareti için Hekimoğlu’na teşekkür eden ve çalışmalarında başarılar dileyen Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil ise Kapaklı’nın güçlü bir siyasi iradeye ihtiyacı olduğunu bu nedenle Kapaklı’nın tüm siyasi partilerde en üst düzeyde temsil edilmesi gerektiğini belirtti.