Çerkezköy’ün tanınan iş adamlarından Yılmaz Erkılınç, düzenlediği kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi. 

Sahibi olduğu Happy Hours Cafe’de basın mensuplarını ağırlayan iş adamı Yılmaz Erkılınç, gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Ak Parti'den Çerkezköy Belediye Başkanı Aday Adayı olacağını duyurdu. Aday Adayı olması konusunda yoğun destek ve talep gördüğünü dile getiren Erkılınç, ‘’Bugünün hem benim için hem de Çerkezköy için yeni bir başlangıç olmasını diliyorum. Dostlarımdan gelen yoğun talep ve destek ile bir yolculuğa çıktım. Allah utandırmasın.’’ dedi.

‘’EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİM’’

Açıklama öncesi kendini kısaca tanıtan iş adamı Yılmaz Erkılınç, ‘’Ben 35 yıldır Çerkezköy’de ticaretle uğraşan bir kardeşinizim. Eşim Çerkezköylü, ben de bir Niğdeli olarak 40 yıldır Çerkezköy’de ikamet ediyorum. İnşallah aday olursam Belediye Başkanı seçildiğimde hiçbir siyasi görüş gözetmeksizin görevimi tam manası ile tarafsızlık içinde her kesime en iyi şekilde hizmet edeceğimin sözünü bugün sizlerin huzurunda veriyorum.’’ İfadelerini kullandı.

‘’ALLAH UTANDIRMASIN’’

Aday Adaylığı için gerekli desteği gördüğünü söyleyen Erkılınç, ‘’Bugünün hem benim için hem de Çerkezköy için yeni bir başlangıç olmasını diliyorum. Dostlarımdan gelen yoğun talep ve destek ile bir yolculuğa çıktım. Allah utandırmasın. İnşallah bu destek önümüzdeki günlerde de artarak devam edecek. Buna da inancımın tam olduğunu belirtmek isterim. Başta tüm dostlarım ve arkadaşlarım olmak üzere Ak Parti’ye bugüne kadar oy vermiş ve vermemiş tüm Çerkezköylü kardeşlerimin desteği ile bugün Belediye Başkanı Adaylığımı açıklamak istiyorum. ‘’ dedi.

 ‘’ADAYLIĞA TALİBİM’’

Erkılınç, açıklamasını şu sözlerle noktaladı; ‘’Önümüzde yeterli zamanımız var. Henüz partimizin de aday adaylığı süreci başlamadı. Başladığında resmi müracaatlarımızı yapacağız. O günden itibaren projelerimle de karşınızda olacağım. Hepinizin bildiği gibi Ak Parti bugün Türkiye’nin en büyük partisi ve iktidarıdır. Bu yüzden birçok arkadaşımız da aday adayı olacaktır, her Ak Partilinin hakkıdır. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum. Belediyemizi bu kötü yönetimden kurtarmamız lazım. Bu yüzden Belediye Başkanı Adaylığına talibim. Allah yar ve yardımcımız olsun.’’

‘’TERMİK SANTRALE KARŞI MÜCADELE EDECEĞİM’’

Yılmaz Erkılınç açıklamasının ardından basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı. Kapaklı ve Çerkezköy’e yapılması planlanan Termik Santral hakkındaki düşüncelerini soran basın mensuplarına, ‘’Çerkezköy’e Termik Santral yapılmasını doğru bulmuyorum.’’ cevabını veren Erkılınç, ‘’Partimden aday gösterildiğim takdirde buna karşı mücadele edeceğim.’’ dedi.