Karaağaç Eski Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel Ak Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı.

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda aday adaylığını açıklayan Dr. Özkan Yücel, “Fatih Sultan Mehmet Han’ın dediği gibi ‘Asıl marifet bir şehir kurmak, şehir imar etmekle birlikte o şehirde yaşayanların kalbini kazanmaktır.’ Biz milletimizin önce gönlüne ve kalbine gireceğiz. Kapaklı'yı hep birlikte inşa edeceğiz. “ dedi.

“KAPAKLI’DA DOKTORA İHTİYAÇ VAR”

İlçe teşkilatında düzenlenen programda aday adaylığını açıklayan Dr. Özkan Yücel, kendini tanıtarak sözlerine başladı. Konuşmasında Kapaklı’yı yönetmeye talip olduğunu söyleyen Yücel, “1974 Tokat Reşadiye ilçesinde doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Reşadiye’de tamamladım. 1993 Yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandım. 2000 Yılında Çerkezköy Sosyal Sigortalar Kurumu Hastanesi’nde acil servisi doktoru olarak göreve başladım. 2000-2006 Yılları arasında aynı zamanda başhekim yardımcılığı görevinde bulundum. 2007-2008 Yılları arasında askerlik görevimi Samsun ve Ankara’da tabip teğmen olarak tamamladım. 9 Yaşında Nilbahar isminde bir kız çoçuk babasıyım. Şuan aktif olarak Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde 5 adet fabrikanın kısmi zamanlı işyeri hekimliğini yapıyorum. 2009 Yerel seçimlerde Karaaağaç belediye başkanı seçildim. 2014 Yılı Kapaklı ilçesi MHP belediye başkanı adayı olarak seçime girdim. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Firavun’a karşı olmak yetmez Musa’nın yanında olmak lazım’ dediği andan itibaren ak davanın bir neferi oldum. Tekirdağ’ın çiçeği burnunda ilçesi Kapaklı 15 yıldır yapılamayan projelerden, vizyonsuzluktan kurtulmalı, Trakya’nın yıldızı haline gelmelidir. Kapaklı’da iyi yönetilememe hastalığı var. Bunu tedavi edecek olan bir doktora ihtiyaç var. Tecrübemle, bilgi birikimimle, güler yüzümle, sizin gibi konuşan sizin gibi düşünen, sizden birisi bir kardeşiniz bir arkadaşınız olarak Kapaklı'yı birlikte yönetmeye talibim.” Diye konuştu.

“KAPAKLI’YI HEP BİRLİKTE İNŞAA EDECEĞİZ”

Siyasete esas olanın vatandaşların gönlüne girmek olduğunu belirten Dr. Özkan Yücel, “Fatih Sultan Mehmet Han’ın dediği gibi ‘Asıl marifet bir şehir kurmak, şehir imar etmekle birlikte o şehirde yaşayanların kalbini kazanmaktır.’ Biz milletimizin önce gönlüne ve kalbine gireceğiz. Kapaklı'yı hep birlikte inşa edeceğiz.

Demokrasi şöleni yaşadığımız bu günlerde bu akşam heyecanımıza ortak olan Ak Parti çatısında bulunan tüm Ak Parti aday adayı arkadaşlarıma, tüm hemşerilerime kucak dolusu teşekkürlerimi sunuyor, başarılar diliyorum.” dedi.

“DAHA YAŞANABİLİR BİR KAPAKLI İÇİN ADAYIM”

Daha huzurlu daha yaşanabilir bir Kapaklı için yola çıktığını belirten Yücel, “Bir Türkiye mozaiği Kapaklı; ülkemizin tüm bölgelerinden aşı, işi için bu topraklara gelen bu toprakları memleket sayan herkesle beraber kardeşçe yaşadığımız kentimizde daha huzurlu daha yaşanabilir bir Kapaklı için, parklarda oynayan çocuklarımız için, okullarda okuyan öğrencilerimiz için, spor yapan gençlerimiz için, mahallelerinde buluşan kadınlarımız için, kapıları çalınmayan yalnız yaşayan yaşlılarımız için, her sabah ekmeği için işe giden işçi kardeşlerimiz için, kepenk açan esnafımız için sizlerle birlikte el ele kol kola omuz omuza yürüdüğümüz gönül birlikteliğimizden aldığımız güven ile aday adaylığımızı açıklıyorum.” Dedi.