ÇTSO Yönetimi, Ağustos ayında göreve başlayan Saray Kaymakamı Alp Arslan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın ve Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, 2015 yılı Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Saray Kaymakamlığı’na atanan Alp Arslan’ı makamında ziyaret etti.

BÖLGENİN GELİŞMESİ İÇİN DESTEK VERMEYE HAZIRIZ
12 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Görgün, Meclis Üyeleri Gürkan Kesim ve Göksel Bozdağ da yer alırken, ÇTSO heyeti Arslan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi. Yaklaşık bir saat süren ziyarette, ÇTSO Heyeti ve Kaymakam Arslan bölge ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Bölgenin artı ve eksilerinin de masaya yatırıldığı ziyarette, ÇTSO Heyeti Arslan’a bilgilendireme dosyası da takdim ederken, ÇTSO’nun çalışmaları hakkında da bilgi verdi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın, bölgenin gelişimine katkı sağlayacak projelere her zaman destek vermeye hazır olduklarını vurguladı.