Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında sonuncusu inşa edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaat alanı ve Saray Kültür Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

40 Derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İnşaat alanını gezen Başkan Kadir Albayrak, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Her iki inşaatın da hızla ilerlediği bilgisini alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Çalışmalarımız il genelinde tüm hızıyla sürüyor. Vatandaşlarımıza her alanda hizmet vermeye çalışıyoruz. Okulumuzu en kısa sürede tamamlayıp Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edeceğiz. Okulumuzun tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAĞINI MÜJDELEDİ

40 Derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ardından Saray Kültür Merkezi inşaat alanını da inceleyen Başkan Albayrak, yetkililerden inşaat hakkında bilgi aldı. Çalışmaların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ilerlediğini belirten Başkan Albayrak, Saray Kültür Merkezi’nin de kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.