Tekirdağ'da görev yapan ve başarılı çalışmaları vesilesiyle Sağlık Bakanlığı tarafından "Yılın Hekimi" ödülünü almaya hak kazanan hekimlere ödülleri, düzenlenen tören ile verildi.

Tören, Saygı Duruşu'nda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. Ardından günün anlam ve önemini belirten “Sen Oradaydın” isimli video gösterimi yapıldı. Video gösteriminin ardından İl Sağlık Müdürü Yavuz Akbulut tarafından açılış konuşması gerçekleştirildi.

Törende bir konuşma yapan Vali Vekili Ahmet Büyükçelik, “14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen ‘Yılın Hekimleri’ ödüllerini almayı hak eden tüm hekimlerimizi tebrik ediyorum.”dedi.

Konuşmaların sonrasında “Yılın Hekimi” ödülünü almaya hak kazanan Dr. Hamit Işıkalp, Uzm. Dr. Sinan Yayla ve Dr. Ali Okutan’a ödülleri verildi.

Ardından Tekirdağ'da görev yapan ve çalışmaları ile teşekkür belgesi almaya hak kazanan hekimler; Prof. Dr. İlknur Erdem, Doç. Dr. Özcan Gür, Uzm. Dr. Şener Okul, Uzm. Dr. Deniz Akpınar, Uzm. Dr. Ayhan Şeker, Dr. Canan Güngör, Dr. Levent Şam, Dr. Emin Çağdaş Bambal, Dr. Mustafa Fatih Öz ve Dr. Günal Sönmezozcağı’na teşekkür belgeleri verildi.

Ödül töreni, Vali Vekili Ahmet Büyükçelik ve törene katılanlar tarafından “Ambulansa Yol Verilmesi” ve “112 hattının Gereksiz Yere Önlenmesi” kampanyalarına destek çağrısında bulunulması ile son buldu.

Törene Vali Vekili Ahmet Büyükçelik, Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aziz Gül, İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut, Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Gültekin, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Seyit Ali Gümüştaş, İl Halk Sağlığı Müdürü Hacı Bayram Zengin ve sağlık görevlileri katıldı.