Kapaklı Belediyesi Trafik Zabıta Ekipleri, Trafiğin Yoğun Olduğu Noktalarda Öğrencilerinin Güvenli Geçişini Sağlıyor.

Kapaklı Belediyesi, özellikle trafiğin yoğun olduğu noktalarda bulunan okullarda öğrenim gören öğrencilerin karşıdan karşıya geçişlerinde güvenli ulaşım sağlıyor. Okula giriş ve çıkış saatlerinde yapılan hizmetle öğrenciler güvenli bir şekilde okullarına giderken, veliler ise gönül rahatlığıyla evlerine dönüyor ve gözleri arkada kalmıyor.

TRAFİK AKIŞINA YÖN VERİLİYOR


Kapaklı Belediyesi Trafik zabıta ekipleri, kent içinde ulaşımla ilgili görev ve yetkileri kapsamında hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşların huzuru ve güveni için hayata geçirilen hizmetlerden biri de öğrencilerinin okula giriş ve çıkışlarında trafik akışını kontrol etmek. Özellikle trafiğin yoğun olduğu noktalarda yer alan okullarda yapılan uygulamada, öğrencilerin karşıdan karşıya geçişlerinde trafiğe yön veriliyor.

OLASI TEHLİKELERE KARŞI


Olası olumsuzlukların önüne geçmek için yapılan çalışmalarda öğrencilerinin yapabileceği hatalara karşı Kapaklı Trafik Zabıta ekipleri dikkatli oluyor. Öğrencileri karşıdan karşıya geçiren ekipler, gerektiğinde araçları durdurup yaşanabilecek trafik olumsuzluklarının önüne geçiyor. Böylece öğrencileri okullarına güvenli bir şekilde ulaşabiliyor.

ARAÇ SAHİPLERİ VE VELİLER MEMNUN


Yapılan çalışmalar öğrenci velilerini çok memnun ederken, araç sahipleri de bu uygulamaya destek veriyor. Öğrencilerinin yaşlarından dolayı bazen bir anda yola çıktıklarını ifade eden araç sahipleri, Kapaklı Belediyesi Trafik Zabıta ekiplerinin yaptığı uygulama ile bu olaylarla karşılaşmadıklarını söylüyor. Öğrenci aileleri ise çocuklarının yanında olan Kapaklı Belediyesi zabıta ekiplerine ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür ediyor.