Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, yeni yılın gelişi münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Yayımladığı mesajda 2017 yılında Tekirdağ’ın sayısız atılım gerçekleştirdiğini belirten Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, ‘’ Geride bıraktığımız yıl içerisinde ilimizin birçok alanda sayısız atılım gerçekleştirdiğini, ülkemizin kalkınma ve büyüme hedeflerinin istikrarı konusunda, üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğini memnuniyetle ifade edebilirim. Ancak şunu da ifade etmeliyim ki, hiçbir başarı kalıcı değildir. Umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi hiçbir zaman yitirmeden, Devlet-Millet işbirliğiyle ülkemizin gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşması için daha çok çalışmalıyız. ‘’ dedi.

2018 yılı için de dilek ve temennilerde bulunan Vali Ceylan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘’İlimiz ve ülkemiz için güzel gelişmelerin yaşanacağına gönülden inandığım 2018 yılını sizlerle birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum.

Geride bıraktığımız yıl içerisinde ilimizin birçok alanda sayısız atılım gerçekleştirdiğini, ülkemizin kalkınma ve büyüme hedeflerinin istikrarı konusunda, üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğini memnuniyetle ifade edebilirim. Ancak şunu da ifade etmeliyim ki, hiçbir başarı kalıcı değildir. Umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi hiçbir zaman yitirmeden, Devlet-Millet işbirliğiyle ülkemizin gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşması için daha çok çalışmalıyız.

Unutmamalıyız ki; hedefleri ve hayalleri yüksek olan milletler, başarıya ulaşan milletlerdir.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği kalkınmış, çağdaş ve demokratik bir Türkiye idealini en üst seviyede gerçekleştirmek için, hep birlikte sorumluluklarımızı yerine getirecek, birlik, beraberlik, sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma duyguları içinde geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz.

2017 yılında bölgemizde ve dünyada yaşanan, insanlığı derinden etkileyen olumsuzlukların, 2018 yılında yaşanmaması, tüm dünyada barış, sevgi ve hoşgörünün hâkim olması en büyük dileğimizdir.

Bu duygularla, 2018 yılının;  sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularının birliktelikle yoğrulduğu bir yıl olmasını temenni ederim. İlimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diler, tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutlarım.’’