Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ulaş Boy, yayımladığı yazılı basın açıklamasıyla Kapaklı’da yaşayan herkesi uyuşturucu ile mücadele etmeye davet etti.

“İÇİMİZ KAN AĞLAMAKTA”

Ülkü ocakları olarak uyuşturucuyla mücadeleye hazır olduklarını belirten Boy, “Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin kurucusu Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk diyor ki: "Yegane umudum gençliktedir." Türk Milletinin geleceği olan Türk gençliğinin, uyuşturucu illeti ile zehirlendiğini gördükçe içimiz kan ağlamaktadır. Milletimizin yarınlarını mahveden bu zehir, Kapaklımızı da yaşanılır bir yer olmaktan çıkartmaktadır.

“BU MÜCADELEDE YANIMIZDA OLSUNLAR”

Bizler Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı olarak Uyuşturucuyla mücadeleye hazırız. Bu bağlamda gençlerimizi bilgilendiren toplantılar ve konferanslar düzenledik. Ayrıca pankart çalışmamız oldu ve Gençlerimizi spora teşvik çalışmalarımız da devam ediyor. Bizler Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı olarak Uyuşturucuyla mücadelenin lokomotifi olmaya hazır ve talibiz, siz değerli hemşehrilerimizden, Kapaklımızın mülki amirlerinden, Kapaklımızın kolluk kuvvetlerinden ve tüm Sivil Toplum Kuruluşlarından yegane beklentimiz bu mücadelede bizim yanımızda olsunlar. Bizler Ülkücüler olarak Milletimize ve gençliğimize zarar veren her olgunun tam teşekküllü bir şekilde karşısındayız. Tüm güvenlik ve selahiyet güçlerini etkin mücadeleye davet ediyoruz. Eğer Mülki amirlerden ve güvenlik güçlerimizden kararlı bir mücadele görülmez ise Kapaklı halkı sivil inisiyatif kullanmak mecburiyetinde kalabilir. Bu gibi durumların olmasını kesinlikle istemesekte, Kapaklımız için her türlü mücadeleye varız. Daha yaşanılabilir, daha mutlu, daha huzurlu bir Kapaklı mücadelemiz her daim devam edecektir.” Dedi.