Kapaklı Sinoplular Derneği üyeleri, birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Dernek lokalinde düzenlenen kahvaltı programına Dernek Başkanı Şakir Demirel, Dernek Ağası Halil İbrahim Demirel, Çorlu Sinoplular Dernek Başkanı Sayın Yusuf Gümüş, Sinoplu işadamları ve dernek üyeleri katıldı.

“SİZLERİN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ”

Kahvaltı programında konuşan Kapaklı Sinoplular Derneği Başkanı Şakir Demirel, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Demirel, “Kahvaltı programımız birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için zaman zaman düzenlediğimiz etkinliklerden bir tanesidir. Birlik ve beraberliğimizi her zaman korumamız gerektiğini buradan bir kez daha söylemek istiyorum. Bu birlikteliği sağlarken sizlere de Büyük görevler düşüyor. Sizlerin ve üyelerimizin derneğimize sahip çıkması, üye aidatlarını zamanında ve eksiksiz derneğimize iletmeleri gerekmektedir. Gelecek aidatlarla daha iyi hizmet ve etkinlikler düzenlememize katkınız olacaktır. Dernek yerimiz yetersiz hep birlikte el ele verip daha iyi ve güzel işler yapmalıyız.” Dedi.

“HEMŞEHRİLERİMLE GURUR DUYUYORUM”

Dernek faaliyetlerinden de bahseden Demirel, “Dernek olarak yeni bir proje gerçekleştirdik. Siz üyelerimizin evinde kullanmadıkları temiz ve kullanılır durumda olan ev eşyası giyecek ve kıyafetleri alıp ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Tüm hemşerilerimizle gurur duyuyoruz vatanına milletine sahip çıkan insanlarız ve öyle olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Demirel, konuşmasını katılımcılara teşekkür ederek tamamladı.