Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, Geleneksel Yeni yıl Yemeği’nde çalışanları ile bir araya geldi.

23 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 19:00’da Çorlu Şölen Event Garden’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen yemek programına, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan, Optimed Hastanesi Başhemşiresi Sevda Sümbül, hastane yöneticileri ve personeli katıldı.



‘’HEPİMİZ BUNU HAKETTİK’’

Düzenlenen yemek programında ilk konuşan isim Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan oldu. Yoğun emeklerinden dolayı yönetime, hekimlere ve tüm hastane personellerine teşekkür eden Arslan, ‘’Bu sene 10’uncusunu düzenlediğimiz Geleneksel Optimed Yeni yıl Yemeği’ne hepiniz hoş geldiniz. Bu akşam güzel ve eğlenceli bir yemek olacak diye umuyorum. Çünkü hepimiz bunu hak ettik. Son yıllarda çok fazla çalıştık, özellikle bu sene çok daha fazla çalıştığımızı söyleyebilirim. Bütün arkadaşlarımız gerçekten canlarını dişlerine takarcasına çalıştılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz, iyi ki büyük bir Optimed ailesiyiz. Son yıllarda yeni binamızın inşaatının bitmesi ve eski binamızdaki yenileme ve tadilat çalışmaları bizleri bayağı hırpaladı. Fakat bu sene özellikle hasta sayımızdaki belirgin artış ve hizmet oranındaki genel yükseliş, hepsi sizlerin sayesinde oldu. Hepinizin çok yorulduğunu gördük ve biliyoruz. Ama bu yorgunluk birkaç ay sonra düzene girecek ve 2018 hepimiz için daha düzenli, daha sağlıklı, daha fazla hasta kapasitesi ile daha elverişli koşullarda daha düzgün bir şekilde çalışacağımıza inancım tam.’’ İfadelerini kullandı.


‘’İYİ Kİ OPTİMED AİLESİNİN BİRER ÜYESİYİZ’’

Arslan’ın ardından Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan söz aldı. Çalışkan, ‘’Bugün burada birlikte olmanın güzelliğini yaşıyoruz. Yoğun bir dönemden geçip, yılbaşından önceki bu yemekte hep birlikteyiz. Çok yoğun bir hasta potansiyelimiz var. Hepiniz özveri ile çalıştınız. Ben bu yüzden hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki sizlerin başhekimiyim, iyi ki birlikteyiz, iyi ki Optimed ailesinin birer üyesiyiz. Sizlerle birlikte olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu akşam eğlenme zamanı. Hepinize iyi akşamlar, iyi eğlenceler diliyorum. ‘’ dedi.

2018’İ KARŞILADILAR

Arslan ve Çalışkan’ın konuşmalarının ardından yemeğe geçildi. 2018’i birlikte karşılayan ekip, canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen zamanlarına kadar doyasıya eğlendi.