Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından birlik beraberlik ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Pazar günü saat 10:30’da dernek lokalinde düzenlenen kahvaltı programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Yılmaz Saç, Siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri, dernek üyeleri ve Kömürköylüler katıldı.

“BİRLİK, BERABERLİK İÇİNDE OLALIM”

Kahvaltıda konuşan Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Seygi Özgerçek kahvaltı programına katılan misafirlerine teşekkür ederken, “Bugün birlik ve beraberliğimizin, dayanışmamızın güzel bir örneği olarak kahvaltı programı düzenledik. Teşrifleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Derneği kurarken söylemiş olduğumuz bir şey vardı. Yeter ki biz birlik, beraberlik içinde olalım. Bu birlik ve beraberlik sonunda başarıyı, dayanışmayı getirecektir. Kapaklı’da bir güç olduğumuzu da herkes görecektir.” Diye konuştu.

“DERNEKÇİLİK KOLAY DEĞİL”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise konuşmasında Çerkezköy ve Kapaklı ilçesi olarak bir elmanın 2 parçası oluklarını ifade ederken, “Her ne kadar 2 ayrı ilçe olsak ta Kömürköylülerimizin Çerkezköy’de, Kapaklı’da uzun zamandır yaşıyor olmaları bu iki ilçenin birliğini, beraberliğini daha da güçlendiriyor. Kömürköylülerin bu güzel Pazar sabahında dayanışma, beraberlik içerisinde buluşmalarını önemsiyorum. Bu birlikteliği sağlayan dernek başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyorum. Önemli bir vazifeyi yerine getiriyorlar. Dernekçilik kolay değil. Birlik ve dayanışma içerisinde bizleri buluşturdukları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” Diye konuştu.

HAMSİ ŞÖLENİ’NE DAVET ETTİ

Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkan Vekili Yılmaz Saç’da programı düzenleyen başkan ve yönetimine teşekkür etti. Ordulu olduğunu hatırlatan Saç, Ordulular Derneği olarak düzenleyecekleri hamsi Şenliği’ne herkesi davet ederek konuşmasını sonlandırdı.

“ÇOK YAKINA GÖÇ VERİYORUZ”

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer kahvaltı programında çok güzel bir birliktelik olduğunu ifade ederken, “Bu ortam sizin ne kadar çok sevildiğinizi gösterir. İnşallah daha nice güzel organizasyonlarda buluşuruz.” Dedi.

Vize Kaymakamı Soner Zeybek’te Vize ilçesi olarak çok yakına göç verdiklerini ifade etti. Zeybek, “Çok yakına göç veriyoruz. Biz sizlerin Vize’ye olan bağlılığınızın hiçbir zaman kopmadığını biliyoruz. Buradaki derneklerimizin faaliyetlerini de çok önemsiyoruz.” Diye konuştu.