Kapaklı Kent Konseyi üyeleri, yerli malı haftasını ve yeni yılı düzenlenen etkinlikle kutladı.

27 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 20:00’da Kapaklı Kent Konseyi Hizmet Binası’nda düzenlenen etkinlikte Kent Konseyi’nin oluşturmuş olduğu müzik korosu da konser verdi. Düzenlenen etkinlikte konuşan Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Arzu Özdemir, ‘’Bu etkinlik gecesi hem koromuz için bir dinleti ortamı oluşturmak hem de yerli malı haftası ve yeni yılın gelişini kutlamak içindi. Katılım gösteren tüm üyelerimize, koromuzun hocası Ceren Hanım’a ve koromuza teşekkür ederim.’’ Dedi.

‘’İLK DEFA BU YIL ÇOK SESLİ BİR TÜRKÜ DİNLEDİK’’

Yıllardır koro projesini yürüttüklerini kaydeden Özdemir, ‘’3 yıldır bu koro projemizi devam ettiriyoruz. İlk defa bu yıl çok sesli bir türkü çalışması yaptık. 3 yıl önce Tını Müzik’te yürüttüğümüz bu faaliyeti bu yıl Kapaklı Belediye Başkanımız Sayın İrfan Mandalı’nın destekleri ile Kent Konseyi hizmet binasında yürütüyoruz. ’Bu etkinlik gecesi hem koromuz için bir dinleti ortamı oluşturmak hem de yerli malı haftası ve yeni yılın gelişini kutlamak içindi. Katılım gösteren tüm üyelerimize, koromuzun hocası Ceren Hanım’a ve koromuza teşekkür ederim. ‘’ ifadelerini kullandı.

‘’3 KONSER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ’’

Düzenlenen etkinlik gecesinde konuşan Müzik Öğretmeni Ceren Çevik ise, ‘’ Koromuz bu akşam ilk defa çok sesli bir eser seslendirdi. Çok da güzel olduğunu düşünüyoruz. Koromuza katılan ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Bu etkinlik dışında gelecek yıl 3 konser planımız daha mevcut. Bunlardan biri 8 Mart dünya kadınlar gününde olacak. Diğer ikisinin de tarihi kesin olmamakla beraber daha hazırlıklı olacağımızı garanti edebilirim. Dinleyen söyleyen herkesin ağzına yüreğine sağlık’’ Dedi.

Haber: Furkan BOLAT