Gympoint Profesyonel Spor Merkezi, 2. Şubesi İle Kapaklı’da Hizmete Açıldı.

Gympoint Profesyonel Spor Merkezi, 2. Şubesi Cumhuriyet Mahallesi Canbazlar Caddesi’nde Spor Severlere Hizmet vermeye başladı.

Yavuz-Sagir-GympointYAŞLANMAK VAR, İHTİYARLAMAK YOK!

Spor merkezi hakkında bilgiler veren Fitness eğitmenlerinden aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni olan milli sporcu Yavuz Sağır, “İnsanlar para kazanmak için önce sağlıklarından oluyorlar, Sonra sağlıklarını geri kazanmak için para harcıyorlar. Felsefemiz, yaşlanmak var, ihtiyarlamak yok. Bunu da spor yaparak gerçekleştirebiliriz.

Oluşabilecek kronik hastalıklar (Şeker, tansiyon, kolesterol) gibi hastalıkları ötelemek bizim elimizde. Bu yüzden sporu yaşam tarzı haline getirmek gerekiyor. Bizde burada devreye giriyoruz.  Kapaklı’da Kapaklı halkımıza Gympoint Profesyonel Spor Merkezi olarak 2 şubemizle hizmet veriyoruz. İnönü mahallesi Tunca Sokak Efe Apartmanı No:5’te bulunan şube 1 adresimizin ardından Cumhuriyet mahallesi Canbazlar Caddesi Demir Apartmanı No:16/K adresinde 2. Şubemizi açmış bulunmaktayız.

ANTRENMANLAR PROFESYONEL ANTRENÖRLER EŞLİĞİNDE YAPILIYOR

Kendisi aynı zamanda 3. Kademe güreş Antrenörü ve 2. Kademe Fitness eğitmeni olan Yavuz Sağır, antrenmanların uzman eğitmenler eşliğinde yapıldığını söylerken, “Spor merkezimizde profesyonel Antrenörler eşliğinde Fitness, Cardio, Vücut Geliştirme, Kilo Alma, Kilo Verme hizmetleri veriliyor” dedi.

GymPoint-Kapakli-Spor-Merkezi1 GymPoint-Kapakli-Spor-Merkezi2 GymPoint-Kapakli GymPoint-Kapakli-Spor-Merkezi