Can Otel & Spa’nın sahibi Vehbi Demirtaş, Çerkezköy ve Kapaklı basınını düzenlediği kahvaltı programında ağırladı.

12 Ocak 2018 Cuma günü saat 10:00’da Can Otel & Spa’da düzenlenen kahvaltı ile basın mensuplarını ağırlayan Otel Sahibi Vehbi Demirtaş, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Ayrıca Otel Sahibi Demirtaş, katılan tüm basın mensuplarına bir jest yaparak ücretsiz Spa seansı hediye etti.

‘’HER GEÇEN GÜN MİSAFİR SAYIMIZ ARTMAKTA’’

Sözlerine otel hakkında bilgilendirmeler yaparak başlayan Demirtaş, ‘’Otelimiz 41 oda, resepsiyon, restaurant, yönetim bölümü, masaj salonu ve buhar odasından oluşuyor ve zaman içerisinde faaliyete geçireceğimiz bir çatı restaurantımız olacak. Çatımız gerçekten Kapaklı, Çerkezköy ve hatta Yıldız Dağları’nı görecek bir konumda,  1 yıl içerisinde faaliyete geçecek. 41 lüks odamız ile bölgemizin hizmetinde bir butik oteliz. Oda kahvaltı konseptinde çalışıyoruz. Her geçen gün insanların ilgi odağı olmaya başladık. Her geçen gün misafir sayımız artmakta.’’ Dedi.

DEMİRTAŞ’TAN GAZETECİLERE JEST

Düzenlenen kahvaltı programına katılan tüm gazetecilere bir jest yaparak SPA seansı hediye eden Demirtaş, ‘’ Böyle önemli kurumların ayakta durmasında basının da payı büyük. Hem bu yüzden hem de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlamak münasebetiyle sizleri bugün burada ağırlıyoruz. Sizlerin kendi gözlerinizle görmeniz önemlidir. Geldiğiniz için tekrardan teşekkür ederiz. Her zaman da kapımızın açık olduğunu bilmenizi isteriz. Ayrıca bugün buraya katılanlara birer seans ücretsiz SPA imkanı tanıyoruz. Sizler de kullanın ki tavsiye edilebilir olduğunu görün istedik. Tekrardan teşekkür ediyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyoruz.’’ Diye konuştu