Geçtiğimiz günlerde düzenlediği kahvaltı programı ile Kapaklı gündemine bomba gibi düşen Ahmet Kaya’ya destek çığ gibi büyürken, 17 Eylül 2017 Pazar günü yapılacak olan kongrede yeniden aday olacağı konuşulan Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin’e de tepkiler gün geçtikçe artıyor.

BAZI ÇEVRELERLE KAVGALI

Ak Parti’ye yakın isimlerin durumdan çok rahatsız olduğu Salih Bezgin ile devam edilmesi halinde Ak Parti’nin Kapaklı’da günden güne erimeye devam edeceği konuşuluyor.

Göreve geldiği günden beri Sivil Toplum Kuruluşları ve İş Dünyası ile bir türlü istenilen diyaloğu kuramayan mevcut ilçe Başkanı Salih Bezgin, Bazı işadamları ve STK’lar ile de zaman zaman sorunlar yaşayarak gündeme gelmişti.

KAYA’YA DESTEK, BEZGİN’E TEPKİ VAR

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde yayınlanan “Ahmet Kaya Ak Parti’den aday mı oluyor?” başlıklı haberimizin ardından Ahmet Kaya’nın çok sayıda destek telefonu aldığı öğrenilirken, sosyal medyada da büyük destek gördüğü görülüyor. Kaya’ya yakın isimler, Ahmet Kaya’nın fanatik bir Ak Parti sevdalısı olduğunu ve ilçe teşkilatının içinde bulunduğu durumdan rahatsız olduğunu, mevcut ilçe başkanı ve yönetimini fazlaca yıprandığını ve sürecin artık partiye zarar verdiğini düşündüğü belirtiyorlar.

ADAYLIK İÇİN KULİSLER DEVAM EDİYOR

Ayrıca Kaya’nın yapılan hatalardan dönülmemesi ve Genel merkezin bu hatalara dur dememesi halinde 17 Eylül 2017 Pazar günü yapılacak olan kongrede aday olabileceği konuşuluyor.

Kaya’nın dışında durumdan rahatsız olan birden fazla ismin adaylık için liste hazırladığı ve kongre için nabız yokladığı öğrenilirken, Bezgin isine karşı çıkan isimlerin ortak bir aday çıkarma ihtimali üzerinde de duruluyor.