Kapaklı Ordulular Derneği Yönetimi, düzenlemiş oldukları iftar programında üyeleri ile birlikte iftar yaptı. 

3 Haziran 2018 Pazar günü Dernek Lokali önünde düzenlenen programa gencinden yaşlısına yüzlerce Ordulu’nun yanı sıra Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel,  Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, Kurum Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları katılım gösterdi.

‘’RAMAZAN AYI PAYLAŞMA AYIDIR’’

İftar programı İrfan Demir, Mustafa Bumin ve Uğur Rendeci tarafından okuann Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Programın açılış konuşmasını ise Kapaklı Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Önkol yaptı. Ramazan ayının önemine dikkat çeken Önkol, ‘’Ramazan ayı paylaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir aydır. Bizleri yalnız bırakmayıp davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

‘’BİZİM BİR TARAFIMIZ ORDULU, BİR TARAFIMIZ TEKİRDAĞLI’’

Önkol’dan sonra Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar söz aldı. Düzenlenen program dolayısıyla dernek yönetimine teşekkür eden Başkan Vekili Kenar, ‘’Gönül sofralarının kurulup bu sofralar etrafında insanımızın bir araya gelmesi kültürümüzün en güzel örneklerindendir. Bizim bir tarafımız Ordulu, bir tarafımız Kapaklılı, diğer bir tarafımız Tekirdağlı. Bu güzelim programa sadece Ordulular değil Milletvekili Adaylarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, TESKİ Genel Sekreter Yardımcımız da katıldı. Ordulu kardeşlerimizi yalnız bırakmamak adına Tekirdağ’ın tamamı buraya geldi. Bu vesile ile Kapaklı Belediyesi Başkan Vekili olarak hepinize hayırlı ramazanlar diliyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.’’ dedi.

‘’BİR VE BERABER OLMAK ZORUNDAYIZ’’

Programın bir diğer konuşmacısı ise Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel oldu. Başta dernek yönetimi olmak üzere programda emeği geçen herkese teşekkür ederek söze başlayan Önsel, ‘’Malumunuz önümüzde 24 Haziran’da yapılacak olan Genel seçimler var. Bu seçimlere gidene kadar birlik, beraberlik içerisinde sağlıklı ve huzurlu bir şekilde kardeşçe bir seçim süreci yaşayacağımıza inanıyorum. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun bizler bir ve beraber olup bu birlik ve beraberliği sürdürmek zorundayız. Bu anlamda Ordulu hemşerilerimizin hassasiyetlerini de biliyoruz. Bu vesile ile yaklaşmakta olan Ramazan Bayramınızı şimdiden en samimi dileklerimle kutluyorum.’’ Sözlerini kaydetti.

‘’NE MUTLU BUNU YAŞAYAN VE YAŞATACAKLARA’’

Programın son konuşmacısı Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer oldu. Yüceer’de Ramazan ayının önemine vurgu yaparak, şu ifadeleri kullandı;  ‘’Sevgili Hemşerilerim, hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Bu mübarek ayda bu mübarek sofraya bizleri de davet ettiğiniz için sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Ramazan ayı rahmet ayı, bereket ayı, paylaşma ayı, dayanışma ayıdır. Ne mutlu Ramazanın barındırdığı bu mesajları anlayanlara. Ne mutlu bunu yaşayan ve yaşatacaklara. Bu nedenle biz diyoruz ki dünya durdukça bu güzellikleri hep beraber yaşayacağız. Bunu büyüterek yaşayacağız. Birbirimizi anlayarak, birbirimizle paylaşarak bu kardeşliğimizi, bu birlikteliğimizi hiç bir zaman bozmayacağız. Ben bu değerleri yaşayıp yaşatanlara yürekten teşekkür ediyor, ramazan ayınızı ve yaklaşan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.’’.