Kapaklı Gazetesi, internet haberciliğinde bir adım ileri giderek tüm tarayıcılar ile uyumlu yeni tasarımı haberlerini okurları ile buluşturuyor.

Yayın hayatında 6. Senesini dolduran Kapaklı Gazetesi, günden güne daha geniş bir okur kitlesine ulaşarak Kapaklı’nın nabzını tutmaya devam ediyor. İnternet ve basılı yayın hizmetleri ile en doğru, en objektif ve gerçekçi habercilerini okurları ile buluşturan Gazetemiz; internet ortamındaki gücüne güç katmak için yeni bir atılım gerçekleştirdi. Yenilenmiş internet sitesinde, yeni tasarımı ile güncel haberleri okurlarına sunan Kapaklı Gazetesi, habercilik anlamında kendini geliştirmeyi sürdürüyor.

‘’VATANDAŞLARIMIZIN YOĞUN İLGİSİ BİZLERİ SEVİNDİRİYOR’’

Yenilenmiş internet sitemiz ile çarpıcı haberleri daha görünür yapmayı hedeflediklerini dile getiren Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, ‘’Bildiğiniz üzere çağımız internet çağı. Basılı yayındaki başarımızın yanı sıra, internet ortamında da kendimizi kanıtlamaya ve ilçenin nabzını tutmaya devam ediyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızın gazetemize, sosyal medya hesaplarımıza ve internet sitemize olan yoğun ilgisi bizleri sevindiriyor. Biz de değerli okurlarımıza daha iyi hizmet vermek amacıyla internet sitemize yenilikler katmaya devam ediyoruz. Güçlü kadrosu, haber etiğine sadık habercilik anlayışı ile bizleri takip eden tüm okurlarımıza teşekkür ederiz.’’ dedi.