Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı’nın Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın kampanyası kapsamında yaptığı yardımlar hız kesmeden devam ediyor.

 Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı eğitime verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın yardım kampanyası kapsamında Kars-Arpaçay Şehit Ecevit Yıldırım İlkokulu’na el uzatan Ülkücüler, okula giysi ve kırtasiye yardımı yaptı.

‘’ONLARA MERHEM OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ’’

Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Ulaş Boy, “Çocuklara ulaşıp, eksiklerini tespit edip, en azından karınca kararınca onlara merhem olmaya çalışacağız. Bu arzuyla yola çıktık. Gayemiz yarınlarımızın yöneticisi olacak gelecek neslimizin ihtiyaçlarını elimizden geldiğince giderip yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın bir nebzede olsa ihtiyaçlarını gidermek bizleri onurlandıracak ve gururlandıracaktır.’’ Dedi.

KAMPANYA ADINI ŞEHİT ÖĞRETMENDEN ALIYOR

Kampanyanın adının da hain terör saldırısında şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın’dan geldiğini belirten Başkan Boy, ‘’Yardım kampanyamıza 9 Haziran 2017’de Batman’da teröristlerin hain saldırısı sonucu genç yaşta Şehit olan Öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın’ın ismini yaşatmak için yapacağımız yardım kampanyasına şuana kadar destek olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Yardım edeceğimiz okuldaki kız çocuklarımız Aybüke hocamız gibi, erkek çocuklarımız Askerimiz Ecevit gibi cesur Vatan, Millet sevdalısı yetişecektir. Kırsal bölgelerimizdeki okullara yönelik yardım faaliyetlerimiz devam edecektir.’’ İfadelerini kullandı.

‘’HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ’’

Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı’nın bunun gibi birçok kampanyaya daha imza atacağının müjdesini veren Boy, ‘’Çağımızın eğitim ateşi olan Ülkü Ocaklarımız eğitim, spor ve yardım kampanyaları gibi etkinliklerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Türk-İslam mayası ile yoğurduğumuz bu gençlik geçmişinden ders alarak geleceğe yön vermektedir. Lider Ülke Türkiye bilinci ile yetiştirdiğimiz gençlik gelecekte Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracaktır.” Diyerek konuşmasını noktaladı.