Kapaklı Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle hapishanede yatan kader mahkumlarına ihtiyaçlarını gidermeleri için yardımda bulundu. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin cezaevindeki mahkumlar için af önerisinde bulunmasının ardından harekete geçen Kapaklı Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla mahkumlara yardımda bulundu.

‘’ALLAH YARDIMCILARI OLSUN’’

Yardımla ilgili Kapaklı Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; ‘’Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin ve Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendinin kader mahkumlarının serbest kalmasına dair oluşturdukları kamuoyuna Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanlığı olarak bizlerde bu çerçeve de Kader Mahkumu kardeşlerimizin yalnız olmadığını göstermek amaçlı elimizden geldiğince bir çalışma yaptık. Allah yar ve yardımcıları olsun.’’ İfadeleri yer aldı.

NE DEMİŞTİ?

Cezaevindeki mahkumlar için af önerisinde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘’Çocuk istismarcıları, tecavüzcüler, kadın katilleri, PKK’lılar, FETÖ’cüler hariç olmak üzere, demir parmaklıkların gerisinde özgürlük düşü kuran, zindanda gün sayan, dama düşüp sevdiklerinin ve sevenlerinin hasretini çeken kader kurbanlarını afla taltif etmek niye akıllara gelmez? PKK’lı alçaklar, FETÖ’cü caniler, vatan ve millet düşmanları demokrasi ve özgürlük adına sahiplenilirken, kaderlerinin kurbanı olmuş mağdurlarla ilgili lehlerinde hukuki ve ahlaki bir düzenleme yapılması, onların aydınlığa kavuşturulmaları tez elden sağlanmalıdır.” İfadelerine yer vermişti.