Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri tarafından seslendirilen ‘Türkiye’yiz biz’ isimli şarkı, video klibiyle birlikte internette viral oldu.

Kısa süre önce Kapaklı Belediyesi Ortaokulu tarafından sosyal medya hesabında paylaşılan şarkı klibi, internetin en çok paylaşılan videoları arasına girdi. Okulun öğretmenleri tarafından derlenen parça, öğrenciler tarafından seslendirilirken; video klip izleyenlerde hayranlık uyandırdı.

2 AY SÜREN YOĞUN ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ

Burak Sezen ve Turgay Yılmaz tarafından bestelenen şarkı, okulun müzik öğretmenleri Cihan Seis ve Levent Türkmengil tarafından derlenerek öğrencilerin sesinden aktarıldı. Video klibi dahil 2 ay süren yoğun çalışmanın ardından Kapaklı Belediyesi Ortaokulu sosyal medya hesabında paylaşılan şarkı, dinleyenlerin takdirini ve beğenisini kazandı.

ÇOK PAYLAŞILDI

Öğrenci ve öğretmenlerin çalışmasıyla ortaya çıkan şarkı sosyal medyada kısa sürede çokça kez tıklama ve paylaşım aldı. Video’da ay yıldızlı kırmızı tshirtleri ile şarkı söyleyen çocuklar ise, izleyenlerin beğenisini topladı.