Kapaklı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, TESKİ’ye yazdığı dilekçesinde mahalle aralarına ‘Su Kartı Dolum Noktası’ talebinde bulundu.

Kapaklı’da artan nüfusla birlikte su fatura ödeme merkezlerindeki yoğunluk da artıyor. Konuyla ilgili vatandaşların sorunlarını dile getiren Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, TESKİ’ye bir dilekçe yazdı. Kapaklı’daki çoğu vatandaşın kartlı sayaçlı su kullandığına dikkat çeken Muhtar Dilsiz, TESKİ’den mahallelerde birer ‘Su Kartı Dolum Noktası’ bulunmasını talep etti. 

Kapaklı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi; 

‘’Kapaklı ilçesi Cumhuriyet Mahallemiz yaklaşık 35.000 nüfus civarı ile Tekirdağ ilimize bağlı mahalleler arasında nüfusu ve coğrafi konumu itibari ile en büyük mahalleler arasında yer almaktadır. Mahalle sakinlerimizin %90’lık bölümü kontörlü su sayacı kullanmaktadır. İlçemiz genelinde su sayacı kontör yüklemesi sadece Kapaklı Belediye binasında bulunan TESKİ Hizmet binasında yapılmaktadır. İlçemize bağlı olan 5 merkez mahallemiz için bir noktada su yükleme yapıldığından dolayı aşırı yoğunluk yaşanmaktadır. Mahallemizde ikamet eden birçok vatandaşımız mesafe ve konum itibariyle yaşlı, engelli ve vardiyalı çalışan vatandaşlarımız olup sıkıntı çekmektedir. Mahallemizin tarafınızca uygun görülen meydan ve muhtelif yerlerine su yükleme noktaları oluşturulmasını mahalle sakinlerim adına talep etmekteyim.’’