Kapaklı’ya yeni lezzetler katmak için yola çıkan Sini Et Lokantası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Her damak tadına hizmet veren Sini Et Lokantası’nın açılış töreni 2 Kasım Cuma günü saat 14:00’da gerçekleşti. Muhammed Delihasan ve Mehmet Murat İnce ortaklığında, Atatürk Mahallesi Işık Caddesi’ndeki yerinde hizmete açılan lokantanın açılış kurdelesini Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı kesti.

KATILIM YOĞUN OLDU

Düzenlenen açılış törenine Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Ak Parti Kapaklı Belediye Başkanı Aday Adayları Ömer Karadeniz, Akın Yılmaz ve Ali Aras, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

‘’KAPAKLI’DA ENFLASYON YOK’’

Lokantanın açılışı vesilesiyle dualar okundu ve ardından adaklık kurban kesildi. Törende konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, mekanın işletmecilerine bol kazançlar diledi. Kapaklı’da her geçen gün yeni işyerlerinin açıldığını belirten Başkan Mandalı, ‘’Bugün 2 tane güzide işyerimizin açılışını gerçekleştirdik. Demek ki Kapaklı’da enflasyon yok. İşletmeci arkadaşıma da bol kazançlar dilerim. İlçemizdeki tüm işletmecilerin Belediye olarak destekçisi olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

KURDELE KESİLDİ

Başkan Mandalı’nın ardından söz alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, ‘’Öncelikle böyle bir işletmeyi açan ve Kapaklı’ya kazandıran değerli işletme sahibimizi kutluyorum. Mübarek Cuma gününde gerçekleşen bu açılış vesilesiyle, Cuma namazını da Kapaklı’da kılmış olduk. Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçenin ve bu ilçedeki tüm işletmecilerin destekçisiyiz.’’ dedi. Başkan Albayrak’ın konuşmalarının ardından kurdele kesildi.

Kurdele kesim töreninin ardından katılımcılar, restorantta ağırlandı. Gerçekleştirilen açılış töreni, katılımcılara yemek ikramında bulunulması ile son buldu.