Kapaklı Küçükyaylalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Olağan Genel Kurulu toplantısını gerçekleştirildi. 

12 Ağustos 2018 Pazar günü saat 14:00'te dernek lokalinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısında, mevcut Dernek Başkanı Selami Tetik, tek liste ile güven tazeledi. Dernek üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen genel kurul toplantısı, gündemin okunması ile başladı.

‘’BÜYÜK BİR HEYECAN İLE TESLİM ALDIK’’

Program Küçükyaylalılar Dernek Başkanı Selami Tetik'in Açılış konuşmasını yapması ile devam ederken, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını gerçekleştiren Tetik, ‘’ Bizler sizlerin bize yetki vermiş olduğunuz 09 Ağustos 2015 tarihli Genel Kurulumuzda bu görevi 9 Asil ve 9 Yedek arkadaşımla göğüsleyerek büyük bir heyecan ve Küçükyaylalılık Ruhuyla teslim aldık. Bu heyecanın hiç bitmediği gibi Derneğimizin kurulduğu 04 Şubat 2014 günü olduğu gibi devam etmektedir. Zaten önemli olan da bu heyecanın hiç bitmemesidir, bittiği an anlamını da kaybeder. Değerli Dostlarımız; Her zaman dile getirdiğim gibi ‘’acıların paylaşıldıkça hafiflediğine, mutlulukların ise paylaşıldıkça daha da büyüdüğü’’ ilkesi bizim önceliğimizdir.’’ Dedi.

‘’FAALİYETLERİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE DEVAM EDECEK’’

Tetik'in konuşmasının ardından divan heyetinin oluşturuldu. Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile devam eden genel kurulda Divan Başkanı Erol Gümüş 2015-2018 Dönemi faaliyet raporunun okumak üzere Dernek Başkanı Selami Tetik'i davet etti. Konuşmasını yapan Başkan Selami Tetik, yapılan faaliyetlere birlik ve beraberlik içerisinde devam edileceği bilgisini verdi. 

ESKİ YÖNETİM ÜYELERİNE PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Genel kurulda Denetim Kurulu raporu okundu. Gelir Gider durumları ve tahminin bütçenin görüşülmesinin ardından Eski Yönetim Kurulu tek tek sahneye çağrıldı. Yeni Yönetimde yer almayacak yöneticiler Gülfüs Menlik, Berkant Kılıçaslan ve Gökmen Bartan'a katkılarından dolayı plaket takdim edildi. 

TEK LİSTE İLE GÜVEN TAZELEDİ

Tek listenin olduğu yeni Yönetim Kurulu açık oylama usulü ile oy birliği ile seçildi. Yeni Yönetim Kurulunda; Selami TETİK, Yücel Memiş, Yusuf Çetin, İrfan Tatlıyüz, Murat Hozer, Harun Can, Halil Duman, Kenan Kiraz ve Taner Topuzlu yer aldılar. Yedek Yönetim Kurulu ise Adnan Uçkun, Ziya Öztürk, Gülfüs Menlik, Yalçın Topuzlu, Recep Kaymak, Osman Geyik, Ali Güvercin, Hüseyin Tetik ve Gökay Demir'den oluştu. Toplantı üyelerin öneri ve görüşlerini bildirmelerinin ardından sona erdi.

‘’EN İYİSİNİ YAPMA GAYRETİNDE OLDUK’’

Program sonrasında toplantıya katılan üyelere teşekkür konuşması gerçekleştiren Başkan Selami Tetik, ‘’Bugün burada olduğunuz için hepinize şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Bu sadece bizlere değil Küçükyaylamıza verdiğiniz değeri de ortaya koymaktadır. Derneğimizin kurulduğu 04 Şubat 2014 tarihinden, bugün dahil olmak üzere, sizlerin vermiş olduğu bu görevi ben ve hepsinin de birbirinden değerli olduğu Kurucu Yönetim Kurulu dahil tüm emeği geçen arkadaşlarımla en iyisini yapma gayreti içerisinde olduk. Bizzat içerisinde bulunduğum Derneğimizin ilk kurucu yönetiminde görev alan ve büyük özveride bulunup başarılı çalışmalarından ve katkılarından dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni Yönetimimizde görevli olmamalarına rağmen bizlerle olan ilişkilerini hiç kesmedikleri gibi devamlı derneğimize gelerek maddi ve manevi desteklerini esirgemedikleri için Kurucu Yönetim Kurulu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.