Kurulduğu günden bugüne Kapaklı’nın sesi olan ve bölgenin nabzını tutmaya devam eden ‘Kapaklı Gazetesi’, yayın hayatındaki 6. Yılını doldurdu.

Kurulduğu günden bugüne izlediği yayın politikasıyla ülke genelinde adından söz ettirmeyi başaran Kapaklı Gazetesi, yayın hayatındaki 6. yılını tamamladı. İlk baskısından bugüne değin çizgisini bozmayan; ilkeli, tarafsız ve objektif haber anlayışını gözeten gazetemiz her geçen gün daha çok okura erişmeye devam ediyor.

KAPAKLI İLE BİRLİKTE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

13 Ekim 2013 tarihinde İmtiyaz Sahibimiz Adem Çil tarafından kurulan Kapaklı Gazetesi, yeni ilçe olan ilçemizinin sorunlarına sayfalarında yer vermeye ve Kapaklı ile birlikte büyümeye devam ediyor. Yağmur çamur dinlemeden çalışan tecrübeli ekibi ile vatandaşların en hızlı ve en doğru bilgiye ulaşmasını sağlayan Kapaklı Gazetesi, 6 yılda ülke çapında ses getiren birçok önemli habere imza attı. Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından FETÖ ile mücadelede koşulsuz devletinin ve milletinin yanında yer alan Kapaklı Gazetesi, Tekirdağ'da bu mücadelenin bayraktarlığını yapan sayılı gazeteler arasında yer aldı.

‘’HABERİN VE BİLGİNİN ANAHTARINI SUNUYORUZ’’

6. Kuruluş Yıldönümü vesilesiyle açıklamalarda bulunan Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdür Adem Çil, ‘’Bilgiden haberden yoksun olmak bir nevi sağır dilsiz ve kör olmaya benzer. Bilgi sayesinde kapalı kapılar ardına kadar açılıyor, terakki doğal olarak yolunuza seriliveriyor. Siz değerli Kapaklılılara, 6 yıldır sayfalarımız aracılığıyla haberin ve bilginin anahtarını sunuyoruz. Gündemin nabzının attığı bu sayfalar aracılığıyla dünyaya farklı açılardan bakacak, yapbozun eksik kalan taraflarını muhakemenizle tamam edeceksiniz. Kapaklılılara ve bölgede yaşayan insanlara sevdalı bir kadroyla selamların en içten en sıcak olanıyla karşındayız. 6 yıldır cesaret edilemeyenleri yazıyor, mazlumların sesi olmaya devam esiyoruz. Bizi okuyan, destekleyen ve takip eden tüm okurlarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz.’’ İfadelerini kullandı.