Kapaklı Pazarcılar ve Küçük Esnaf Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muharrem ayı dolayısıyla dernek önünde vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Bu yıl ikincisi düzenlenen aşure etkinliğinde dernek tarafından vatandaşlara 3 bin aşure ikram edildi.

Düzenlenen programa dernek üyelerinin yanı sıra CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Yıldıran ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

3 BİN AŞURE İKRAM EDİLDİ

Dernek önünde kurulan standda vatandaşlara 3 bin aşure ikram edildi. Düzenlenen aşure programı dolayısıyla Kapaklı Pazarcılar ve Küçük Esnaf Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına konuşan Kurucu Başkan ve mevcut Dernek Başkan Yardımcısı Çetin Tutar, ‘’Bu yıl ikincisini düzenlemiş olduğumuz aşure programında bizleri yalnız bırakmayan tüm siyasi parti temsilcilerine, belediye meclis üyelerimize ve üyelerimize teşekkür ederiz. Umarız gelecek yıllarda da bu ve bunun gibi etkinliklerle vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Ayrıca Muharrem ayımızın tüm İslam alemine birlik, beraberlik ve huzur getirmesini diliyoruz.’’ dedi.