Ak Parti Çerkezköy Eski İlçe Yönetim Kurulu Eski Üyesi Vahdet Akın(57), geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu. 

Kapaklı aynı günde 2 trajik ölüme ev sahipliği yaptı. Sabah saatlerinde intihar haberiyle sarsılan Kapaklı, Akşam saatlerinde ise Ak Parti Çerkezköy Eski İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Vahdet Akın(57)’ın  vefatı ile sarsıldı. Akın'dan haber alamayan ailesi ve arkadaşları, endişeye kapılıp durumu polise bildirdi. İhbar üzerine Akın’ın ikamet ettiği İsmetpaşa Mahallesi Organize Emlak Konutları Defne Sitesi Kat 4 Daire 13’deki evine gelen Emniyet ve İtfaiye ekipleri, Akın'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

SEVENLERİNİN FERYADI YÜREK DAĞLADI

Ailesi tarafından 1 gündür haber alınamayan Vahdet Akın’ın ölümü, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Yaşlı adamın ölüm haberini alan çocukları ve sevenleri, olay yerine akın etti. Babasının cansız bedeni ile karşılaşan yakınları, gözyaşlarına hakim olamadı.

İSTANBUL ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Cüneyt Özcan’ın olay yerindeki incelemelerinin ardından Akın’ın naaşı, otopsi için cenaze aracıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.