Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından İnönü Mahallesi Tan Sokak’ta yapım çalışmaları devam eden parkta sona yaklaşıldı.

Yapılacak olan parkın mahalleye ayrı bir değer katacağını dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,“ İnönü Mahallesi Tan Sokak mevkiinin önemli bir eksiği olan parkımızın yapımına başlamıştık. Ekiplerimiz parkımızı kısa sürede tamamlamak için aralıksız çalışıyorlar. Çalışmaların sürdüğü parkımız, çalışmalar tamamlandığında modern görüntüsüyle vatandaşlarımızın hizmetine açılacak.” dedi.

“AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN ÖZGÜRCE OYNAYABİLECEĞİ ALANLAR YARATMAK”

Çocuklar için aktivite alanları yaratmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Mandalı, “Bizlerin amacı kentimizde ki çocuklarımızın özgürce oynayabileceği, her yaş grubunun birlikte hareket edebileceği ve farklı aktivitelerin yer alacağı alanlar yaratmak. Apartman hayatında bilgisayar oyunlarıyla büyüyen çocuklarımızı sokağa çıkartarak, çocuklarımızın kendi yaş gruplarıyla iletişim kurabilmelerini ve aileleri ile keyifli zaman geçirmelerini sağlamayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.