Türk Polis Teşkilatı’nın 173. Yıl Dönümü, ilçemizde düzenlenen törenle kutlandı.

173 yıldır vatandaşların huzuru için mücadele eden Türk Polis Teşkilatı’nın, 173. Yıl dönümü ilçemizde düzenlenen törenle kutlandı. 10 Nisan 2018 Salı günü saat 10:00’da Atatürk Anıtı önüne çelenk bırakma töreni ile başlayan kutlamalara Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Kd.Bcvş. Fevzi Bayram, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Başkanları, Gazilerimiz, Polislerimiz ve vatandaşlar katıldı.

ANITA ÇELENK SUNULDU

Günün anlam ve önemine ilişkin düzenlenen törende, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi tarafından anıta çelenk sunuldu. Çelenk sunma töreninin ardından 1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile çelenk töreni noktalandı. 

TEBRİKLER KABUL EDİLDİ

Çelenk töreninden sonra Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tebrikleri kabul etti.

ŞEHİT POLİSLER İÇİN MEVLİD OKUTULDU

Tebrik kabul töreninin ardından Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Kapaklı Merkez Camii’nde görevi başında şehit olan polisler için Mevlid-i Şerif okutuldu.