Kapaklı Ordulular Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Hamsi Şöleni’nin bu yıl 5’incisi düzenlendi.

Kapaklı Ordulular Derneği’nin 5.’sini düzenlediği Geleneksel Hamsi Şöleni, Orduluları bu yıl da eğlenceye ve hamsiye doyurdu. 4 Mart 2018 Pazar günü saat 13:00 – 17:00 arası Recep Güven Parkı’nda gerçekleşen şölene Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Turan Çakan, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

‘’BU İŞİ GÖREV HALİNE GETİRDİK’’

Düzenlenen programda konuşan Ordulular Dernek Başkanı Fatih Önkol, ‘’Dernekçilik çok zor ve meşakkatli bir iş, yalnız bu gördüğünüz arkadaşlarımızla bu işi görev haline getirdik. Doğduğumuz yerin kültürünü, doyduğumuz yer olan Kapaklı’da en iyi şekilde yaşatmak için mücadele veriyoruz. Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz.’’ Dedi.

‘’DERNEK YÖNETİMLERİ SİZLERİ BİR ARADA TUTAR’’

Kapaklı Belediye Başkan Vekili Turan Çakan da düzenlenen programda yaaptığı konuşmada dernek üyelerinin yönetimine destek olması gerektiğini vurguladı. Çakan, ‘’Ben de bir dernek başkanı olarak dernekçilik işinin ne kadar meşakkatli bir iş olduğunu ve dernek görevlerinin dernek başkanının omuzlarında olduğunu bildiğim için buradan dernek üyelerine bir kelamım olacak. Değerli Dernek üyeleri, sizler dernek yönetimine ve dernek başkanına ne kadar destek verirseniz, dernek yönetimi ve başkanı da sizlere daha büyük etkinlikler ve şölenler düzenleyerek sizleri bir arada tutarlar. Bu derneğimize ve yönetimine destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Şölenimizde emeği geçen başta dernek başkanımız Fatih Önkol ve yönetimine teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

KAYMAKAM YÜZER’DEN İSTEK PARÇA!

Şölen programının son konuşmacısı Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer oldu. Düzenlenen şölende emeği geçen dernek yönetimine teşekkür eden Kaymakam Yüzer, ‘’Ben çok iyi biliyorum ki; bu programlar gerçekten çok zor gerçekleşiyor. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Belki ufak tefek aksilikler, gecikmeler olabilir fakat emin olun biraz önce gördüğümüz yönetim kurulundaki arkadaşlarımız başta olmak üzere birçok insan emek veriyor, alınteri döküyor. Onların hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Sözü müziğe bırakırken, sizlerden bir istek parça isteyeceğim. Bir Ordu Türküsü olan Hekimoğlu’nu isteyeceğim. Ordulu hemşehrilerimiz iyi bilirler, Hekimoğlu türküsünün kaynak kişisi Türk sinemasında ve belki de dünya sinemasına adını yazdırmış olan Kadir İnanır Bey’dir. Kendisi şuanda hasta yatağında yatıyor ona da acil şifalar diliyorum.’’ Sözlerini kaydetti.

HAMSİ İKRAMINDA BULUNULDU

Kaymakam Yüzer’in konuşmalarının ardından davetlilere hamsi ikramında bulunuldu. Sonrasında Ordu’nun yerel sanatçı grubu Grup FATİSA sahne aldı. Başta Kaymakam Yüzer’in istek parçası olmak üzere birçok parça çalan Grup FATİSA, Orduluları eğlenceye doyurdu.