Kapaklı Havzalılar Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı, bu yılda dernek lokali önünde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

27 Mayıs Pazar günü düzenlenen iftar programına; Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar, Siyasi Parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

"BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN"

İftar programı, Mevlana Camii İmamı Uğur Rendeci tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Dernek Başkanı Zalif Çavdar günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yaptı. Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Çavdar, “Bir araya geldiğimiz şu mübarek gecede, Allah’ım birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. Gecemiz hayırlara vesile olsun” dedi.
İftar programına katılan herkese teşekkürlerini ileten Başkan Çavdar, programın düzenlenmesinde emeği geçen yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek konuşmasını sonlandırdı.

"ALLAH BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN"

Çavdar’ın ardından kürsüye gelen Havza Dernekler Federasyonu Başkanı Enver Şahin, iftar programını düzenleyen dernek yönetimine teşekkür etti. Şahin, “Ramazan; lokmaların paylaşıldığı, kardeşliğin, dostluğun pekiştirildiği aydır. Ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı günlerde bizlerin dostluğa, kardeşliğe, birbirimizi kucaklamaya daha çok ihtiyacımız var. İşte bu etkinliklerde buna vesile oluyor. Allah birliğimizi bozmasın” diye konuştu.

"SAMSUNLULAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Programda Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar da kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Samsunluların Kapaklı’da büyük bir çoğunluğa sahip olduğunu belirten Kenar, “Samsunlular bizim için önemli, Kapaklı Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak temsil edilmesi bunun en güzel örneklerinden bir tanesidir. Biz Samsunluların her zaman yanındayız, onların da bizlerin yanında olduğunu biliyoruz. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.