Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı Gençlik Kolları, Çanakkale’ye gezi düzenledi.

15 Nisan 2018 Pazar günü gerçekleştirilen gezide CHP Kapaklı Gençlik Kolları Yönetimi ve beraberindeki çok sayıda genç, Çanakkale’yi gezdi. Düzenlenen gezide 160 kişi, 4 otobüs aracılığı ile Çanakkale ruhunu yaşayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

ŞEHİTLİKLER ZİYARET EDİLDİ

CHP Kapaklı Gençlik Kolları tarafından günübirlik düzenlenen gezide Seyit Onbaşı Anıtı, Müzeler ve Conk Bayırı gibi birçok tarihi mekan ziyaret edilirken; 57. Alay Şehitliği de gezilerek vatan için Çanakkale’de can vermiş şehitlerimiz yâd edildi.

‘’300’ÜN ÜZERİNDE TALEP OLDU’’

Düzenlenen geziyle ilgili açıklamalarda bulunan CHP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski, ‘’Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Gençlik Kolları olarak düzenlediğimiz geziye talep gösteren gençlerimize teşekkür ediyorum. 300' ün üzerinde talebin olduğu bir organizasyon oldu. Mecburen bölmek zorunda kaldık, bu gezi de bizimle olamayan arkadaşlarımız için ileri bir tarihte tekrar bir organizasyonumuz olacak. Bizler Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde giden gençleriz. Onun "Türk çocuğu ecdâdını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır." Sözünü şiar edindiğimiz bu gezimize destek olan büyüklerimize teşekkürü borç biliyoruz.’’ dedi.