Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen İftar Sofrası ve Geleneksel Ramazan Eğlenceleri, bu yıl da vatandaşları ağırlamaya devam ediyor.

Ramazan Ayının vazgeçilmezi İftar Sofrası ve Geleneksel Ramazan Eğlenceleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kapaklı Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilmeye devam ediyor. 17 Mayıs’ta Karaağaç Mahallesi’nde başlayan etkinlikler, 11 Haziran’a kadar her hafta farklı bir mahallede devam edecek.

İFTARIN ARDINDAN GÖSTERİLER YAPILDI

İftar Sofrası ve Geleneksel Ramazan Eğlenceleri 17 Mayıs Perşembe günü Karağaç Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Onlarca Karaağaçlının katıldığı iftar yemeğinin hemen ardından, Ramazan gecelerinin yaşatılması amacıyla Hacivat – Karagöz, Orta oyunu, Aşuk ile Maşuk gösterileri, çocuklar için palyaço oyunları, animasyon gösterileri, yarışmalar ve sihirbaz gösterileri ile eski ramazanların tadı hep birlikte yaşandı.

11 HAZİRAN’A KADAR DEVAM EDECEK

Düzenlenen etkinlikler 20 Mayıs Pazar günü Recep Güven Parkı’nda , 22 Mayıs’ta Uzunhacı Mahallesi, 24 Mayıs’ta Karlı Mahallesi, 25 Mayıs’ta Atatürk Mahallesi Süleyman Demirel Parkı, 29 Mayıs’ta Bahçeağıl Mahallesi, 31 Mayıs’ta Yanıkağıl Mahallesi, 5 Haziran’da Pınarça Mahallesi, 8 Haziran’da Cumhuriyet Mahallesi Çamlık Parkı’nda devam edecek. İftar Sofrası ve Geleneksel Ramazan Eğlenceleri’nin sonuncusu ise 11 Haziran Pazartesi günü İsmet Paşa Mahallesi Bülent Ecevit Parkı’nda yapılacak.