Kapaklı’da inşaat sektöründe yıllardır hizmet vermekte olan Erbuz İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Buz, düzenlediği iftar yemeğinde iş ortaklarını ağırladı.

5 Haziran 2018 Salı günü Hawthorn Suites By Whyndam Otel’de düzenlenen iftar yemeğine katılım hayli yoğun oldu. Bölgemizdeki sayılı iş adamlarının katılım gösterdiği yemekte konuşan Erbuz İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Buz, ‘’Şirketimiz her geçen gün sizlere daha iyi hizmet etmek için çalışmaktadır. Ülkemiz sıkıntılı bir dönemden geçse dahi sizlerle büyümeye devam ediyoruz’’ dedi.

‘’EN BÜYÜK PAZARIMIZ ÇİMENTO’’

İftar programı, okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. İftar yemeğinin ardından katılımcılara hitap eden iş adamı Erol Buz, ‘’Erbuz İnşaat olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programına, bizleri kırmayarak katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Şirketimiz her geçen gün sizlere daha iyi hizmet etmek için çalışmaktadır. Ülkemiz sıkıntılı bir dönemden geçse dahi sizlerle büyümeye devam ediyoruz. Bu büyümede en büyük pazarımız çimento. Çimento sektöründe emin adımlarla ilerliyoruz. Bizlere destek veren tüm firmalara ve inşaat malzemelerini bizlerden tedarik eden tüm iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

‘’TEKİRDAĞ’DAKİ KALEMİZ ERBUZ’’

Buz’un ardından sözü Akçansa Çimento Büyükçekmece Fabrika Müdürü Çağrı Kıbrıs aldı. Erol Buz’a övgüler yağdırarak sözlerine başlayan Kıbrıs, ‘’Bu güzel geceyi tertip edip, bizleri bir araya getirdiği için Erol Bey’e çok teşekkür ediyorum. Erbuz İnşaat bizim Trakya’daki kalemiz. Her geçen sene çok daha güzel işler yapıyor, gittikçe büyüyoruz. Pazarda gelişen her türlü olumlu, olumsuz gelişmelere rağmen biz kendilerinin yanındayız. Bundan sonra da bayrağı daha ileriye taşımaya devam edeceğiz. Zaten arkadan bayrağı taşıyan ekibi de çok sağlam, gayretlerinden dolayı Fatih Buz'a da teşekkür ediyorum.’’ Sözlerini kaydetti.