Kapaklı Belediyesi, engelli vatandaşlara yaptığı tekerlekli sandalye yardımlarını sürdürüyor. Engelli vatandaşların rahat bir yaşam sürdürebilmesi için bu tip yardımları sürdüreceklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Hayatımızdaki tüm engelleri yüreğimizdeki sevgi ile aşıyoruz.” dedi. 

Kapaklı Belediyesi tekerlekli sandalye yardımları ile engellileri mutlu etmeye devam ediyor. Gerçekleşen yardım projesi kapsamında Kapaklı’da yaşayan 3 adet engelli vatandaşa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından tekerlekli sandalyeleri teslim edildi.

‘’ONLARIN YÜZÜNDEKİ GÜLÜCÜK HER ŞEYİN ÜSTÜNDE’’

Yapılan yardım ile ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’Kapaklı'da ikamet edip de Kapaklı Belediyesi’ne tekerlekli sandalye için başvuran, belgelerini tamamlayan tüm vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. İnsanlarımıza insani bir anlayışla hizmet etmek, onların dertlerine ortak olup yaşadıkları sorunları çözüme kavuşturmak bizim en temel görevimizdir. Kapaklı Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Onların yüzünde oluşan gülücük her şeyin üstünde. Hayatımızdaki tüm engelleri yüreğimizdeki sevgi ile aşıyoruz.” dedi.