Ülkenin her yerinde coşkuyla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, ilçemizde de Atatürk Anıtı önüne çelenk sunma töreni ile başladı.

28 Ekim Pazar günü saat 13:00’da gerçekleştirilen Çelenk Sunma Töreni’ne katılım hayli yoğun oldu. Gerçekleştirilen törene Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, Jandarma Komutanı Kd.Bcvş. Fevzi Bayram, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Gazilerimiz, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

ANITA ÇELENK SUNULDU

Gerçekleştiren tören kapsamında Kapaklı Kaymakamlığı adına Mustafa Ünlüsoy ve Kapaklı Belediye Başkanlığı adına İrfan Mandalı tarafından anıta çelenk sunuldu. 1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan okunması ile birlikte çelenk töreni noktalandı.

KUTLAMALAR KAPAKLI ŞEHİR STADI'NDA DEVAM EDECEK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim Pazartesi günü Kapaklı Şehir Stadı’nda devam edecek. 10:30’da gerçekleştirilecek olan kutlama programı kapsamında öğrenciler, türlü etkinliklerle Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümünü coşkuyla kutlayacak.