Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, düzenlenen iftar programında Kapaklı’daki üyeleriyle bir araya geldi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü Lidya Restaurant'ta düzenlenen iftar programında Kapaklı’da faaliyet gösteren üyelerini ağırladı. Düzenlenen programa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Kurum Müdürleri, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Başkanları ve çok sayıda iş adamı katılım gösterdi.

‘’RAMAZAN KARDEŞLİKTİR’’

İftar programında yemek duasını Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş yaptı. Ezanın okunmasının ardından yemeğe geçilen programda, aynı zamanda semazen gösterisi de yapıldı. Semazenlerin ardından kürsüdeki yerini alan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ‘’Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın geleneksel 5. İftar programına hoş geldiniz. Dünkü iftarda da Saray’daki değerli üyelerimizle bir araya geldiğimiz gibi bugün de sizlerle bir araya gelmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Ramazan berekettir, kardeşliktir, paylaşmaktır, iftar sofralarında buluşmak, birleşmek, güzel bir duygudur. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin, ağzımızın tadını bozmasın.’’ dedi.

YÖNETİM KURULUNU TANITTI

Kozuva, ‘’Değerli üyelerimiz, bu dönem bizlere ikinci defa güvendiniz. Bu sebepten ötürü değerli üyelerimize ve yönetim kurulumuza teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah bu dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Diyoruz ki; ilk günkü heyecanla durmadan ileriye. ‘’diyerek üyelere teşekkür etti. Kozuva’nın sözlerinin ardından slayt gösterisi şeklinde odanın yeni organ ve yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı.