Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Gençlik Kolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Gençlik Kolları’nın 1 ay önce sosyal medyadan başlattığı ‘Sahipsiz Oyuncak, Oyuncaksız Çocuk Kalmasın’ adlı oyuncak kardeşliği kampanyasına katılım yoğun oldu. Kampanya sürecinde duyarlı vatandaşlardan toplanan oyuncaklar, CHP Kapaklı Gençlik Kolları tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara dağıtıldı.

‘’200’ÜN ÜZERİNDE OYUNCAK TOPLADIK’’

Kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski, ‘’Öncelikle Bundan 1 ay önce sosyal medya aracılığı ile başlattığımız Sahipsiz Oyuncak, Oyuncaksız Çocuk kalmasın Adlı Oyuncak Kardeşliği kampanyamıza ilçemizin her kesiminden destek veren duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 200 ün üzerinde topladığımız oyuncakları Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk' ün ülkemizin ilk Bayramı olarak ilan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklarımıza dağıttık.’’ dedi.

‘’ÇOCUKLARI SEVİNDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

CHP Kapaklı Gençlik Kolları olarak bu tür kampanyaların devamının geleceğini belirten Eski, ‘’Bu etkinlik tüm siyasi amaçların üzerindedir. Çocukları mutlu etmekten daha güzel ne olabilir ki? Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Gençlik Kollarının etkinlik takviminde Çocuklar her daim ilk sıradadır. Çocukları sevindirmeye devam edeceğiz.’’ Diyerek konuşmasını noktaladı.