Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

30 Ağustos zaferinin, ulusumuzun egemenliği açısından büyük bir öneme sahip olduğunu dile getiren Başkan Mandalı, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Büyük milletimizin diriliş destanı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, bir milletin küllerinden doğuşunun müstesna bir günüdür. Kurtuluş Savaşı döneminde vatanımızın kahraman evlatları yokluk içinde zor şartlarda yaşlısıyla genciyle top yekün, üstüne bastığımız bu toprakları vatan yapmış, bayrağımızın ebediyete kadar semalardan indirilemeyeceğini tüm dünyaya ispatlamıştır. Bize miras bırakılan bu aziz vatanın bekası ve selameti için bugünün önemini idrak etmek zorundayız.

‘’MİLLETİMİZ CANI PAHASINA VATANI KORUMUŞTUR’’

30 Ağustos aziz milletimizin istikbalini korumak için tüm engelleri birlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla ve kararlılıkla aşması bakımından büyük anlam ifade etmektedir. Milletimiz imkansızlıklar içinde bulunsa da vatanını, bayrağını ve bağımsızlığını canını pahasına ortaya koyarak korumuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu ve gururunu bize yaşatan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle minnetle ve şükranla anıyorum. Bu vatanın korunmasında azim ve kararlılıkla mücadele eden ordumuzun, emniyet teşkilatımızın ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”